Mit üzennél a 25 éves önmagadnak?
Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 13:59
1/22 anonim válasza:
Minden, amiért érdemes volt élned, már mögötted van.
2/22 anonim válasza:
Takarodj külföldre! Ezt üzenném.
3/22 anonim válasza:
47 évesen rohadt nagy pofont fogsz kapni az élettől!
Bár nem biztos hogy ezt jó ha tudom 25 évesen.
4/22 anonim válasza:
Mivel nem rég voltam 25 így esetleg egy dátumot és egy lottó számot.
5/22 anonim válasza:
Pont akkor kezdődött az életem lejtmenete,mert megismertem azt a valakit,aki minden téren tönkretett .
Bár ne is találkoztam volna vele :/
7/22 anonim válasza:
Kerüld el azt az állatot, tönkre fog tenni. (nem, nem kutya)
8/22 anonim válasza:
Én pont most vagyok 25.
Nemrég idén kezdtem bele új dolgokba, amiket idáig halogattam, de régóta szerettem volna belevágni. Szóval le merem fogadni, hogy pl. majd 40 évesen azt mondanám a jelenlegi énemnek, hogy ezeket hamarabb is elkezdted volna és akkor nem szúrtad volna el a huszonéveid első felét... de majd meglátjuk mit mondanék.
9/22 Kólauborkával válasza:
Csak annyit, hogy így tovább!
10/22 anonim válasza:
Semmit , egy két álcázott csapdát el lehet kerülni de még a nyíltakba is beleléphet bárki mert nincs tapasztalata korlátolt naiv .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!