Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 25 éves vagyok ez így ciki?

25 éves vagyok ez így ciki?

Figyelt kérdés
Nem jött be az egyetem de az érettségi megvan pedig régóta mégis otthon lakok mert nem találok olyan munkát ami nekem való lenne. Gitárórákat szoktam adni embereknek csak senki nem akar gitározni tanulni szóval abból sincs pénzem. Úgy érzem hogy az általános iskolában történtek vezettek idáig engem. Elsőben még szín 5ös tanuló voltam aztán összebarátkoztam pár gyerekkel akikkel nem kellett volna hogy összebarátkozzak azóta csak 4esek meg 3asok kerültek be a naplóba. Egyszer tökrevágták a biciklimet és egyszer ellopták a sapkámat csak sosem volt bizonyítékomellenük. Úgy érzem miattuk vagyok ilyen rossz helyzetben. Nélkülük már rég boldog barátnőm lenne és rég befejeztem volna az egyetemet és jó pénzért dolgoznák tiszta helyen csak papírokat raknék innen oda nem itthon ülnék munka nélkül. Mostanában kukáztam a könyveimet mert olvasni nincsen időm és találtam egy régi papírt amit még velük írtunk. SZÁZ EZER FT TARTOZÁS (én nevem)NAK (régi barátaim nevük)TÓL MAJD MEG AGYUK ALÁ ÍRÁS (mind a hárman aláírták) Régen volt gyerekek voltunk középiskolások olyan 2013 körül jó tízéve. Az akkortájt szép pénz volt de most is jól jönne de vajon hogy vehetem biztos pénznek hogy meg is fogják adni. Ilyenkor mit mond a magyar jogszabály könyve? De nem is a pénz a lnéyeg hanem hogy miattuk van rossz életem.

2023. nov. 29. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%

A jó öreg mi lett volna ha dilemma.

Én is rossz társaságban voltam, de az is az én döntésem, és hibám volt.

Még előtted az élet, majd utóléred magad.

2023. nov. 29. 22:29
 2/15 anonim ***** válasza:
98%

Nem miattuk van. Az életed te irányítod, te akartál velük barátkozni, és semmi köze ennek a jelenlegi életedhez.

Szedd össze magad, menj el dolgozni, akkor is ha nem neked való, hiszen lehet váltani, ha találsz jobbat.

A pénz, meg biztos nem behajtható

2023. nov. 29. 22:31
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
25 éves vagy, és másokra mutogatsz, ez a gond.
2023. nov. 29. 22:32
 4/15 anonim ***** válasza:
99%
Azért buktál ki az egyetemről, mert hatodikban ellopták a sapkádat. Ne szédíts már.
2023. nov. 29. 22:32
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

Nem értem hogy hatott ki a gyerekkori baráti köröd arra, hogy nem jött be az egyetem vagy hogy nincs párod. Oké rossz jegy, nem vettek fel, újra lehet érettségizni. A párkapcsolatban viszont nem tudom hogy lehet ez kifogás.

Igen, ciki, hogy 25 évesen nem dolgozol és nem is tanulsz, megakadtál. Vagyis ez nem is igazán ciki, bárkivel megeshet, a lényeg, hogy akarj és küzdj kitörni ebből. A ciki az, hogy ezt gyerekkori barátokra fogod teljes mértékben. Értem én, lehet rossz útra tereltek, vagy van valami traumád stb. viszont az életed most a te kezedben van és te döntesz úgy minden pillanatban, hogy nem változtatsz. Innentől kezdve csak magadat okolhatod.

2023. nov. 29. 22:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ciki, igen, az általános iskolai hülyegyerek haverokra mutogatni, hogy miattuk nincs munkád meg barátnőd. Azért nincs, mert ma nem teszel érte.
2023. nov. 30. 02:31
 7/15 A kérdező kommentje:
pft ti is rám mutogatok mindig más a hibás mi? kösz a semmit.
2023. nov. 30. 21:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a lényeg nem más hanem te.

De amúgy milyen válaszokat vártál?

2023. nov. 30. 21:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek nem írhatnak alá érvényesen semmiféle szerződést vagy hasonlót, tarozás elismervényét sem, úgyhogy ne is álmodozz a pénzről. :D
2023. nov. 30. 22:03
 10/15 A kérdező kommentje:
itt nem a pénz a lényeg csak h boldog legyek. és a legtöbb válaszoló nem is akrt ebben segíteni. utolsó kösz a jogi részt.
2023. nov. 30. 22:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!