25 éves vagyok ez így ciki?
A jó öreg mi lett volna ha dilemma.
Én is rossz társaságban voltam, de az is az én döntésem, és hibám volt.
Még előtted az élet, majd utóléred magad.
Nem miattuk van. Az életed te irányítod, te akartál velük barátkozni, és semmi köze ennek a jelenlegi életedhez.
Szedd össze magad, menj el dolgozni, akkor is ha nem neked való, hiszen lehet váltani, ha találsz jobbat.
A pénz, meg biztos nem behajtható
Nem értem hogy hatott ki a gyerekkori baráti köröd arra, hogy nem jött be az egyetem vagy hogy nincs párod. Oké rossz jegy, nem vettek fel, újra lehet érettségizni. A párkapcsolatban viszont nem tudom hogy lehet ez kifogás.
Igen, ciki, hogy 25 évesen nem dolgozol és nem is tanulsz, megakadtál. Vagyis ez nem is igazán ciki, bárkivel megeshet, a lényeg, hogy akarj és küzdj kitörni ebből. A ciki az, hogy ezt gyerekkori barátokra fogod teljes mértékben. Értem én, lehet rossz útra tereltek, vagy van valami traumád stb. viszont az életed most a te kezedben van és te döntesz úgy minden pillanatban, hogy nem változtatsz. Innentől kezdve csak magadat okolhatod.
Pont ez a lényeg nem más hanem te.
De amúgy milyen válaszokat vártál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!