25 éves vagyok ez így ciki?
Figyelt kérdés
Nem jött be az egyetem de az érettségi megvan pedig régóta mégis otthon lakok mert nem találok olyan munkát ami nekem való lenne. Gitárórákat szoktam adni embereknek csak senki nem akar gitározni tanulni szóval abból sincs pénzem. Úgy érzem hogy az általános iskolában történtek vezettek idáig engem. Elsőben még szín 5ös tanuló voltam aztán összebarátkoztam pár gyerekkel akikkel nem kellett volna hogy összebarátkozzak azóta csak 4esek meg 3asok kerültek be a naplóba. Egyszer tökrevágták a biciklimet és egyszer ellopták a sapkámat csak sosem volt bizonyítékomellenük. Úgy érzem miattuk vagyok ilyen rossz helyzetben. Nélkülük már rég boldog barátnőm lenne és rég befejeztem volna az egyetemet és jó pénzért dolgoznák tiszta helyen csak papírokat raknék innen oda nem itthon ülnék munka nélkül. Mostanában kukáztam a könyveimet mert olvasni nincsen időm és találtam egy régi papírt amit még velük írtunk. SZÁZ EZER FT TARTOZÁS (én nevem)NAK (régi barátaim nevük)TÓL MAJD MEG AGYUK ALÁ ÍRÁS (mind a hárman aláírták) Régen volt gyerekek voltunk középiskolások olyan 2013 körül jó tízéve. Az akkortájt szép pénz volt de most is jól jönne de vajon hogy vehetem biztos pénznek hogy meg is fogják adni. Ilyenkor mit mond a magyar jogszabály könyve? De nem is a pénz a lnéyeg hanem hogy miattuk van rossz életem.2023. nov. 29. 22:19
11/15 anonim válasza:
Azzal indult az egész,hogy ciki-e,de mikor valaki azt írja,hogy az,akkor fel vagy háborodva.Nem értelek.Nekem is egy romhalmaz volt fiatalabb koromban az életem(súlyos betegségek,bántalmazó párkapcsolat,rossz jegyek).Aztán tudod mit csináltam?Próbáltam fokozatosan elengedni a múltat,mert tudtam, hogy az nem engem szolgál,nem hibáztathatok embereket az életem végéig,függetlenül attól,hogy egyébként tényleg vastagon benne voltak többen is a helyzetem rontásában.Inkább megembereltem magam és újra érettségiztem 2 tárgyból emelt szinten,hogy aztán egyetemre mehessek.Ez össze is jött,most vagyok a 7. félévemben (összesen 8 lesz) és eddig nagyon jól megy,minden félévben 4,7 vagy felette volt az átlagom. Javaslom, hogy te is tegyél hasonlóan,mert a másra mutogatás ( akkor is,ha amúgy jogos) nem fog előrébb vinni.
12/15 anonim válasza:
Lusta vagy.
másokra mutogatsz, mert elcseszted.
embereld meg magad, ne a múltban élj.
13/15 Senior Séf válasza:
Ha Mari néninek pöcselettvóna, Pista bácsi lett vóna.
14/15 anonim válasza:
"nem a pénz a lényeg csak h boldog legyek"
Ez csak elhatározás kérdése. Ha úgy döntesz, hogy arra fogsz figyelni az életben, ami jó, akkor boldog leszel. Ha nem, nem...
15/15 anonim válasza:
Azzal a darab papírral amit Kisjóska firkantott, ügyvédhez mész, vagy hogy tervezted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!