Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted is bosszantó, ha...

Szerinted is bosszantó, ha valaki megszólja a másikat olyasmi miatt, ami számára természetes? Konkrétumot lent részletezem, mert így nem érthető a kérdés, tudom :D

Figyelt kérdés

Beszélgettünk egy rokonommal egy közös ismerősről. A rokonról tudni kell, hogy gazdag férfihoz ment feleségül, aki a tenyerén hordozza, gyakorlatilag ő semmit nem csinál, mégis megkap mindent, drága holmik, utazások, stb. Az ismerős nő (akiről beszélgettünk) egyedül neveli a két gyerekét, nincs sok pénzük, nem élnek valami jól, de idén mégis elutaztak hosszú hétvégére a Velencei tóhoz pihenni. A gazdag rokon erre azt a megjegyzést tette, hogy "szerinte nem kellene szórnia azt a kevés pénzét" az ismerősünknek. Ez az ismerős egyébként nem szokott pénzt kéregetni, meg semmi ilyesmi, nem támogatja őket senki, szóval nem ezért tette a megjegyzést.

Csak nekem bosszantó, hogy az, akinek természetes, hogy mindene megvan, az megszólja a másikat azért, mert az is szeretne egy kis jót, egy kis pluszt az élettől, nem csak a mindennapi gürizést?

aug. 19. 09:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9: nincs oda-vissza pletykálás, én csak a rokonnal szoktam ritkán beszélni, és csak szóba került, hogy hogy vannak az ex-sógornő gyerekei és innen alakult tovább a beszélgetés. De részemről semmi rosszindulatú pletykálás nem volt, ha erre gondolsz.
aug. 19. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Irígy még egy nehézsorsúra is.
aug. 19. 09:43
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
Undorító egy ri banc. De nyugi, majd lecserélik és mehet koldulni.
aug. 19. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Se nekem, se neked, se a leszólónak nincs köze hozzá, más mire költ, pláne ha az a más nem kér kölcsön és nem tartozik senkinek....
aug. 19. 09:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Irigy, mert ő semminek sem tud örülni, hiába drága ajándékok, ruhák, utazás. A szegény meg, örül ha el tudnak menni, mert hatalmas élmény neki. Egyébként vicces, hogy pont ő beszél, akinek semmit nem kell tennie, hogy hogyan ossza be más a pénzét, mikor ő nem is tudja/nem is akarja. Imádom ha valaki úgy okoskodik, hogy egyébként ő nem is tudnà megcsinálni és nem is lát a dolgok mögé. Boldogtalan és irigy.
aug. 19. 11:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem az bosszantó, hogy amikor nők ilyen témákban vadidegenek véleményét kérik már rég foglaltak álláspontot, így valójában a kérdés nem kérdés, hanem kell egy megerősítés, amin keresztül a saját lelküket próbálják nyugatatni, miszerint se nem pletykásak, se nem rosszindulatúak, mert a másik fél felett mondtak ítéletet.
aug. 19. 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos hihetetlenül gyakori dolog lett a mások pénztárcájában való kutakodás. Ezt a kifejtésben szereplő is remekül alá tudja támasztani.
aug. 21. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!