Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A dohányosok nem érzik, hogy...

A dohányosok nem érzik, hogy milyen büdöset csinálnak?

Figyelt kérdés

aug. 18. 09:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
17. Fizikai függőség is kialakulhat, tapasztaltam, mivel voltak elvonási tüneteim, komolyabbak és nem kevés ideig. Egyébként meg teljesen mindegy , a pszichikai függőség is elég komoly probléma önmagában is, az még hosszabb ideig tart. Egyiket sem kell lenézni, ledegradálni, hogy melyik kevésbé szar. Mindenkinek a saját függőségét a legnehezebb leküzdeni. Teljesen mindegy, hogy mitől van.
aug. 18. 20:56
 22/26 anonim ***** válasza:
19. A létszükséglet és a függőség nem ugyanaz.
aug. 18. 20:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Én nem érzem
aug. 19. 01:32
 24/26 anonim ***** válasza:

Sok éven át dohányoztam, és mivel napi egy dobozos voltam, így időm se volt, hogy “kiszellőzzek”, szóval mindig ez a dohányos aura vett körül. Aki ebben létezik, az nem érzi, észre sem veszi, hogy mennyire intenzív füstszagot áraszt, de persze azért valahol tudja.

Amikor leszoktam, hetekig tartott, míg visszaállt a szaglásom és a teljes lényem füstmentes lett. Ezután bármikor dohányossal találkoztam, rettentően megcsapott a cseppet sem kellemes dohánybűz, és ilyenkor (a mai napig) mindig nagyon szégyellem magam, hogy ugyanez a szag áradt belőlem is. De a függőség sajnos nagy úr...

aug. 19. 11:49
 25/26 anonim ***** válasza:
Én érzem, szivarkát szívok, szeretem az illatát. Ez olyan hogy valaki meg szereti a benzin illatát, én meg mondjuk az utálom.
aug. 19. 22:12
 26/26 anonim ***** válasza:

vannak parfümök, amiktől én pl hányigert kapok, ha egy csajon érzem.

kb a cigi is ilyen lehet.

De nekem m1, állítólag a csajok a belsőt nézik.

aug. 21. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!