Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A dohányosok nem érzik, hogy...

A dohányosok nem érzik, hogy milyen büdöset csinálnak?

Figyelt kérdés

aug. 18. 09:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%

A dohányzás függőség, a dohányosok többsége egyszerűen függő, nem tud leszokni, hiába próbálta millió+ alkalommal. Cseszegesd inkább a kövéreket, ők nem függők, csak sokat esznek... Bár náluk meg sokszor pszichológiai vagy fizikai betegség eredménye a hízás. :D De te biztos tökéletes ember vagy. :) Légy boldog a tökéletes életeddel, másokéba pedig ne ugass bele!

aug. 18. 16:26
 12/26 anonim ***** válasza:
56%

11

Jó, van olyan is, hogy kaja függöség. Kb mindenkinek van valami dilije. Én a nasikákról nem tudok leszokni, bár szerencsére nem vagyok hízásra hajlamos. A különbség az, hogy ezzel én nem bosszantok, nem mérgezek másokat. De sajnos a cigarettát érzik körülötted mások is. A passzív dohányzásról gondolom, hallottál már.

Én leszarom, ha valaki bezárkózik a wc be vagy szobába és elszívja úgy, hogy senki más nem érzi, amíg nem fújja az orrom alá meg az erkélyemre, addig felőlem mérgezheti a szervezetét. De amikor ablakot nyitok, akkor a friss levegőt szertném érezni, nem a szomszéd füstjét.

aug. 18. 16:39
 13/26 anonim ***** válasza:
54%

Itthon beltéren sehol nem lehet dohányozni, nyílt utcán pedig nyilván nem a másik képébe fújjuk a füstöt. Hamarabb lesz bajod az autók kipufogógázától, mint a passzív dohányzástól.

aug. 18. 16:48
 14/26 anonim ***** válasza:
Kismillió reklámban használják a szagvakság kifejezést, nem igaz, hogy nem találkoztál vele
aug. 18. 17:27
 15/26 anonim ***** válasza:
Én a parfümökre vagyok szagvak. Cigire sajnos nem.
aug. 18. 17:57
 16/26 anonim ***** válasza:
11. Ha már kifogás a dohányosoknak az hogy függők, a kövéreknek is függőségük a kaja. Tudom mert én is kövér voltam a fogyásom előtt, és bizony durva függőség az is. Nagyon kemény, évekig tartó folyamat volt a leküzdése, (elvonási tünetekkel, visszaesésekkel együtt). Mind a függőségnek, mind a súlyfeleslegnek rengeteg idő kellett.
aug. 18. 18:16
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Pszichés függőség ott is kialakulhat, igen, de fizikai nem. A dohányzásnál viszont a nikotin azt is okoz. Ez pedig nem kifogás, ezek tények.

aug. 18. 18:28
 18/26 anonim ***** válasza:
58%

16

Szerintem a "kaja" mindenkinek a függősége.Élelem nélkül olyan 2-3 hét alatt meg is halna kb.mindenki.Ennél jobban nem lehet függeni valamitől.

aug. 18. 18:29
 19/26 anonim ***** válasza:
33%

17

Konkrétan az élete múlik minden embernek az élelmiszeren.Ennél erősebb függőség talán nincs is.

aug. 18. 18:32
 20/26 anonim ***** válasza:
58%

De van, vízre még nagyobb szükségünk van. XD Sőt, levegőre még nagyobb, de egyik sem hagyományos értelemben vett függőség, inkább hívjuk létszükségletnek. Egészséges embernek egyikből sem kell több, mint amennyire szüksége van, nem lehet rászokni, nem fog kialakulni fizikai függőség ami elvonási tünetet okot ha csak 4 liter vizet ivott valaki, vagy ha csak 2500 kalóriát vitt be, vagy fene tudja mennyi levegőt lélegzett be... Csakis pszichés függőség alakulhat ki azoknál, akik pl. stresszhelyzetben esznek és esznek és esznek...

aug. 18. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!