Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dohányosok titeket zavar hogy...

Dohányosok titeket zavar hogy másokat zavartok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Igen, zavarna. Éppen ezért nem is zavarok soha senkit a füstömmel. Mindig csak ott dohányzom, ahol szabad, illetve ahol nincs senki, max a párom, aki szintén dohányzik. (Igazából nem is szeretek mások előtt dohányozni, mert szégyellem)
2021. júl. 16. 07:32
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Nem zavar, ugyanis nem zavarok másokat a füstölésemmel. Szépen elvonulok oda ahol nincs senki, és ahol szabad dohányozni. Így ha egy dohányzásra kijelölt helyre odajön egy illető aki nem cigizik azt egyáltalán nem tudom sajnálni emiatt.
2021. júl. 16. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Én nem zavarok senkit. Még utcán is odafigyelek arra, hogy ne fújjam senki arcába a füstöt.
2021. júl. 16. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem zavar, meg szégyellem is, munkahelyen már nem dohányzok, nem is hozok magammal és nem is hiányzik, hátha le tudnék szokni.
2021. júl. 16. 11:09
 5/5 anonim válasza:
48%
Igen zavar,mivel anno mikor nem cigiztem nekem se volt kellemes ha ram/felem fujtak a fustot,igy ink oldalra vonulok hogy senkit ne zavarjak
2021. júl. 22. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!