Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Téged zavar az, hogy amikor...

Téged zavar az, hogy amikor te ülsz, akkor valaki áll melletted?

Figyelt kérdés
És akkor szólsz neki, hogy ő is üljön le, mert téged zavar, hogy ő áll. Tényleg vannak ilyen emberek?
2021. júl. 5. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Néha zavaró. Pl beszélgetés közben, mert kényelmetlen.
2021. júl. 5. 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos esetekben igen . De inkább csak akkor ha nagyon közel van hozzám, ha mondjuk ilyen 1m-re akkor már mindegy.
2021. júl. 5. 20:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan közel van hozzám, hogy ki kell tekerjem a nyakam, akkor szólok, (viszonyfüggő) vagy én is felállok.
2021. júl. 5. 20:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar
2021. júl. 5. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Zavaró, hogyha közel áll vki, mert kényelmetlenül felfelé kell nézni. Tényleg van olyan ember, akit ez nem zavar?
2021. júl. 5. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Engem nem zavar. Ha állni szeretne tegye azt,pl ha most jött és sokat pihent előtte és úgy érzi hogy mozognia kellene picit.

Amennyiben jól elbeszélgetünk nem adok túl nagy jelentőséget ennek a részletnek.

2021. júl. 5. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Buszon zavar. Nem is szoktam leülni.
2021. júl. 5. 20:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar, ha jön hozzám valaki és mondjuk megáll a fotel mellett, akkor rá szoktam szólni, hogy üljön le, mert idegesít hogy áll. :D
2021. júl. 5. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
A munkahelyemen figyeltem meg, hogy (én férfi, többségében nők vannak) 10-12 évvel fiatalabb korosztály simán ott áll a közelemben, távolságot alig tartva. Ez engem zavar, de nem szólok, mert így is különc vagyok...
2021. júl. 5. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hol?

Beszélgetésnél zavar, egyfelől ki kell tekernem a nyakamat, másfelől nem tudom, amolyan nyugtalan érzést kelt, mintha rohanna el, türelmetlen lenne vagy nem tudom. De főleg az zavar, hogy ki kell tekerjem a nyakam.

Tömegközlekedésen a folyosón álló emberek zavarnak. Eleve túl közel vannak, az intim szférámban és hogy tornyosulnak, az még zavaróbbá teszi. Ezért nem is szeretek folyosó mellé vagy 1 személyes helyre ülni, ha tömeg lesz.

Más nyilvános helyre ugyanez igaz, de ott nem szoktunk ennyire közel kerülni egymáshoz.

2021. júl. 5. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!