A kövérek miért nem fogynak le? Azt mondják nekik jó úgy, de mások érdekeit miért is nem nézik?
Csak gondoljuk végig.
Sokkal többet kell fogyasztaniuk, mint egy egy átlag embernek, ami az egész bolygóra káros
Szerintem ha csinálnának kutatást, hogy mi lenne ha a kövérek lefogynának, akkor eszméletlen számok jönnének, hogy pld:
40%-al kevesebb állatot elég lenne tartani meg ilyenek..
Ti mit gondoltok a témáról?
Szerintem ezer év múlva a kövérség amúgy tiltva lesz.
Én nem küzdök túlsúllyal, de hadd mondjak pár szót a kövérek védelmében. Nincsenek könnyű helyzetben. Részint, mert minél több zsírsejtje van valakinek, az éhség annál jobban marcangolja, részint pedig minden, a boltokban kapható élelmiszernek látszó tárgyba belecsempészik a cukrot. Ennek az a következménye, hogy az egekbe szökő vércukorszint ugyanúgy le is zúg pár óra múlva, iszonyatos éhséget generálva, amit csak valami CH tud csillapítani.
Egyébként nemrég került a kezembe egy 51 éves, ballagási fotó; a 32 fős osztályból egyetlen srác volt kövér.
Kövér vagyok de nekem jó így!
Miért érdekelne mások érdeke? Azt akarom,hogy nekem jó legyen! Mások b@sszákmeg!
33:
Én mint a te példád is mutatja, a kövérek mind kiegyensúlyozott, kedves emberek (irónia).
Olyan lehetsz, mint a túlsúlyos mérnök kolléganőm, akit még pozitívan nem hallottam senkiről beszélni. Mindenki hlye, ribi (főleg a csinos fiatal nők). Rohadt fárasztó egy frusztrált pacával együtt dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!