Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka általában, ha egy...

Mi az oka általában, ha egy lány nagyon lefogy és vékony lesz?

Figyelt kérdés
aug. 17. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor fogytam le szép vékonyra, amikor végre megoldódott a problémáim nagy része és már végre nem volt folyamatos zabálhatnékom az idegtől.
aug. 17. 14:40
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Testalkat (pl nagyon magas). Genetika is közrejátszik. Ha a családban mindenki magas, vékony, ő sem lesz hízásra hajlamos.
aug. 17. 15:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Direkt irtam, hogy lefogy. Nem azt irtam, hogy nem hizik meg sosem.
aug. 17. 15:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes lett egy férfiba és tetszeni akar neki, ezért lefogyott.
aug. 17. 15:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar csúnya csóró buta pasit. Feljebb lépne
aug. 17. 16:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egészségesen szeretne élni. Nem dől be annak a blődségnek, hogy nyugodtan lehet 120 kilós hájpacni, hisz az a lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében. Egy túrót.
aug. 17. 16:38
 17/21 A kérdező kommentje:
16 Nem volt előtte sem kövér.
aug. 17. 17:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

#13 "Direkt irtam, hogy lefogy. Nem azt irtam, hogy nem hizik meg sosem."

#16 "Nem volt előtte sem kövér."

Hát így semmilyen válasz nem lesz jó.

aug. 17. 17:20
 19/21 anonim ***** válasza:
77%
1-2 kiló súly libikókázás simán benne van a pakliban, főleg ilyen melegben, ilyenkor nincs olyan étvágya az embernek. Ez egy teltebb, ducibb testalkaton észrevehetetlen, viszont egy vékony embernél úgymond nincs miből lejönnie, tehát egyből feltűnőbb, hogy beesettebb az arca stb. Nem feltétlenül fogyott sokat, vagy rendkívüli módon, csak sokkal szembe tűnőbb az a 2 kiló is.
aug. 20. 09:33
 20/21 anonim ***** válasza:
28%

Olyan nincs, hogy általános ok, mert többféle ok lehet.

Lehet ok pl:

- betegség (bizonyos betegségeknek tünete a kóros étvágytalanság vagy a gyors súlyvesztés... meg ugye kialakulhatnak étkezési rendellenségek is valakinél, és

- egészséges életmódra váltás eredménye (többet mozog, egészségesebben eszik)

- fogyókúra, diéta (mert fogyni akar esztétikai okból vagy tetszeni akar valakinek, vagy épp trendi, vagy hallott vmit arról egy újságban, hogy ez a diéta ezért-azért jó)

- gyomorgyűrű és egyebek (hasonló okokból)

- egészségügyi okok (én pl. ez a kategória vagyok, egy idő után a szervezetem nem bírta a túlsúlyomat és szédültem, meg orvos is mondta, hogy érdemes lenne fogynom)

aug. 21. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!