Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy csomó...

Miért van az hogy csomó vásárló aki nem elégedett a dolgozónak panaszolja hogy ide se jön többet?

Figyelt kérdés
Mióta kereskedelemben dolgozok azóta furcsállom, hogy csomószor elmondják nekem hisztiként hogy ide se jönnek többet ezért meg azért. De sose fogom megérteni, hogy engem mint alkalmazottat azt hiszi érdekel 1 percig is? Vagy ebbe mégis mi a logika?

aug. 16. 22:20
1 2
 1/11 Antiszociális lény ***** válasza:
68%
Igen, azt hiszik, hogy érdekel téged. Sok a kretén, mindenhol sok ahol emberekkel kell foglalkozni. Tapasztalom én is...
aug. 16. 22:22
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Ez nekik nagy dolog, megváltoztatják a rutinjukat azzal, hogy nem mennek egy megszokott boltba. A pillanat hevében pedig nem tudják felmérni hogy ez rajtuk kívül senkit sem érdekel.
aug. 16. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Mivel te vagy bent az üzletben és te vagy kontaktban a vevővel, neked tudja elmondani a problémáját.
aug. 16. 23:57
 4/11 A kérdező kommentje:
#1 Csak a kedvencem, hogy ezeket utána mindig újra látom :D
aug. 17. 00:13
 5/11 A kérdező kommentje:
#3 De az nem problémamegoldás, ha elviharzik nem kér semmit, csak káromkodik meg ide se jön többet banális hülyeségek miatt.
aug. 17. 00:14
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Példát írnál kérlek, hogy mik azok a banális hülyeségek? Kíváncsi vagyok. Fordultam már ki én is boltból, mondjuk nem károgtam mellé, többet nem mentem vissza. Nekem pl nincs időm kivárni, hogy a boltos nőci pletyizzen a barinővel az üzletben úgy, hogy közben többen várunk rá. Emiatt mondjuk érthető, ha szól a vevő.

3as voltam

aug. 17. 00:57
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Pl 21:58-kor kínlódik, hogy hogy miért nem vásárolhat mikor 22:00-kor zárunk, elmondok neki egy szabályt egy törvényt felháborodik, hogy ki vagyok én hogy megmondjam neki mit csináljon, azt állítja rosszul adtunk neki vissza mikor leszámoljuk visszanézzük a felvételeket, és akkor is vergődik sír hogy nem lehet, mert ő jobban tudja sorolhatnám a nagyobbnál nagyobb agyhalálokat amiért vergődnek, és a vergődés után elviharzanak a fentebb említett mondattal.
aug. 17. 01:25
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Én azért szeretem a kereskedelmet, mert ha gáz van, rá lehet fogni a vásárlóra. Miért nincs kész a feladat? Áh, sok volt a vásárló :D
aug. 17. 02:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én online kereskedelemben dologozom. Amikor arc és név nélkül kell háborogni, akkor ezek az emberek még ennél is rosszabbak. Dolgoztam boltban is egy darabig, ott visszafogottabbak voltak szemtől-szemben.

Az a vicc, hogy az esetek 90%-ában igazuk sincs, de az önérzetük hatalmas annak ellenére, hogy a legtöbb egy írástudatlan ostoba állat.

aug. 17. 08:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek konfliktushelyzetek, és annak mondja a felháborodását, aki ott van, vagy akivel a konfliktus keletkezett, szóval a kasszásnak, árufeltöltőnek stb. Vannak, akik panaszlevelet írnak de azokról valószínűleg nem tudsz.
aug. 17. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!