Szereted a nyarat, és mit szeretsz a nyárban?
Figyelt kérdés
aug. 16. 09:29
21/22 anonim válasza:
Meleg van este is. Nem kell fázni mint télen. Sokat jártam strandra, idén 14-szer (Balatonra, Aquaparkba és más tóra). Zenés fesztivál is kellemes nyáron. A kertben sütés, barátokkal evést, ivást szeretem. A biciklizés és kirándulás is jó. Sokáig világos van. És ha buliztam hajnalig, hamar kialszom magamat nyáron és nincs másnaposság.
A novembertől márciusig a telet utálom. Mert fázni kell, családi házban 19 fok van, abban megmozdulni sincs kedvem.
22/22 anonim válasza:
Idén voltam nyaralni is 6 napot. Azon kívül rengeteget strandoltam. Egész nyáron nem kellett dolgoznom. És a családi házam hűvös klíma nélkül is. Hajnali 4-től 7-ig nyitva minden ablak, kereszt huzat van. Utána be van csukva, lesötétítve minden ablak reggeltől este 7-ig. Még ha kint 38 fokok voltak akkor sem ment 25 foknál feljebb a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!