Szereted a nyarat, és mit szeretsz a nyárban?
Figyelt kérdés
aug. 16. 09:29
11/22 anonim válasza:
10+
Nincs klímám és nem igazán szeretem. De nem is szükséges, mert a lakásunk meg hűvösebb nyáron. (Télen nagyon meleg.) Nálam minden stimmel az élethez. :3
12/22 anonim válasza:
A jó nők lengén öltöznek, csak arra várnak hogy felszedjem őket. Ami nem nehéz kigyúrva. Ez az élet, jó a nyár.
13/22 anonim válasza:
Igen, mert szabadabban lehet öltözni. (F!)
14/22 anonim válasza:
Ugye tudjátok, hogy nem lesz hűvösebb attól, hogy lepontoztok? :D
Vagy miért kaptam a 0%-ot? :D
15/22 anonim válasza:
Nem szeretem a nyarat, nem szeretem az alulöltözött izzadó embereket és a büdöset amit mindenhol érezni. Nem szeretem hogy valahol valami biztos hogy mindig rohad, és terjeng a bűze. Nem szeretek ilyenkor hozzáérni se az emberekhez, mindenki ragad. Utálom hogy nincs levegő, mindenhol csak megfőni lehet.
16/22 anonim válasza:
Nem, tiszta szívemből gyűlölöm. Nincs klímám, nem is lehetna hova felszerelni, viszont déli fekvésű patkánylyukban nyomorgok. Annyira gyűlölök izzadni, hogy konkrétan hisztériás rohamot kapok, amikor lötyög az izzadtság a gumikesztyűmben. A világ legundorítóbb érzése. Nem bírom se a meleget, se a napsütést; hónapokon át nem tudok aludni, mert még hajnalban sem megy 32 fok alá a beltéri hőmérséklet; annyit kell innom, hogy felfordul tőle a gyomrom. Egész nyáron csillapíthatatlanul görcsöl a nyakam és a hátam, és amint 29 foknál melegebb van bent, még a hideg víztől is hólyagosodni kezd a bőröm. Aszály van, minden csupa rovar, mindenki büdös, alacsony lévén pont az arcom magasságában van a legtöbb sosem fürdetett hónaljkutya, tele a város közszemlére tett gombás lábkörmökkel és üszkösödő lábszárakkal. Kösz, nem kérek ebből.
17/22 anonim válasza:
16: Ezen lehetne segíteni klíma nélkül is... Például mobilkílmával vagy léghűtővel. 14 évvel ezelőtt volt léghűtőm és csodákat tett. Nem olcsó az sem, de jóval olcsóbb a klímától. Ha valakinek telik internetre a Gyakorihoz, akkor az is megoldható és máris nem lenne ekkora világprobléma.
18/22 A kérdező kommentje:
16: Magam sem írhattam volna meg szemléletesebben, köszi a kommentet!
aug. 17. 13:32
19/22 anonim válasza:
#16 Kérlek, mutass nekem olyan mobil klímát, amit 3-4(!) légköbméterre terveztek. Nincs ám mindenkinek háromszintes családi háza.
20/22 anonim válasza:
Nem, túl meleg van. Amit szeretek benne, hogy ilyenkor van leállásunk a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!