A nők miért ilyen kényelmesek, miért nem végezhetnek fizikai munkát? Az állatok közt egyenlőség van, az emberek közt milért nincs?
"Az állatok közt egyenlőség van, az emberek közt milért nincs?"
-Mert az emberek között sem egyenlő a 2 nem. Te tudsz harcolni, ő tud gyereket szülni. Ő otthonteremtő, te provider. Ezek a dolgok nem egyenlőek. Ő szép, te erős.
Egyenlőség nem egyenlő egyenértékűség nem egyenlő egyenjogúság.
5
"A férfi 120 vagy több kilót tud órákig emelni, cipelni még emeletekre is, lépcsőkön is.
mindez felnőtt kb. 25-35 évesekre igaz, kondizás, sport stb. mentesen általánosságban, ha egészségesek."
Hát szerintem egy átlag férfi 120 kg-ot nemhogy órákig nem tud cipelni és emelgetni;hanem egyszer se nagyon vagy csak hatalmas erőfeszítések közepette tudja elemelni a földről.
Hány ilyen kérdést tettél már fel?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Mit hisztizel, úgyse lesz csajod. Szűzen halsz meg.
"A férfi 120 vagy több kilót tud órákig emelni, cipelni még emeletekre is, lépcsőkön is"
Olimpián a legmagasabb súlyemelési kategória 2020-ban a 109+. Most ahogy nézem a 102+. Ez gondolom, már beszédes.
Egy átlag férfi 120 kilót még annyira sem tud emelgetni, mint egy sportoló. Nem hogy órakig emelje vagy lepcsőzzön vele.
Te nagyon el vagy tévedve...
Sosem jártál még semmilyen boltban? 90%noi dolgozoi arány és bizony egy kicsi zoldsegesben
vagy kisboltban mondjuk ez azt jelenti hogy egész nap ládákat,rekeszeket pakolsz ki-be
24
Azért bizonyos feltételek mellet sok férfi tud lépcsőt mászni és órákig menetelni 120 kilóval..Amennyiben ez a testsúlyát jelenti.
Mondja már meg nekem az atyaúristen, hogy miért lettem 0%-ra pontozva.
21-es vagyok.
#28: Szerinted a férfi és a nő egyenlő? :D Ne idegesítsetek már fel, hogy ennyire kukák vagytok a toronyban.
Tudod te mit jelent az a szó, hogy egyenlőség? Valamelyikőtök írja már le.
Ha te nem tudsz szülni, a barátnőd meg tud, az már kapásból nem egyenlő. Hogy lennél már vele egyenlő?
Szerintem rendesen halványlila fogalmatok sincs mi a különbség az egyenlőség, az egyenértékűség és az egyenjogúság között.
Mi a túróért ilyen kegyetlenül magabiztos mindenki a saját butaságában, de értelmes magyarázatot egyik kukafalvi se tud adni, csak annyit, hogy "mert baromságokat írtál". :D Feltételezem egyetemet és kutatómunkát végzett hasznos tagjai vagytok mindannyian a társadalomnak. Idióták
3 is le lett pontozva, pedig rohadtul igaza van. :D
Nők, szánalmasok vagytok, amiért lepontoztátok Ferit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!