Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért ilyen kényelmesek,...

A nők miért ilyen kényelmesek, miért nem végezhetnek fizikai munkát? Az állatok közt egyenlőség van, az emberek közt milért nincs?

Figyelt kérdés
aug. 16. 07:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

"Az állatok közt egyenlőség van, az emberek közt milért nincs?"

-Mert az emberek között sem egyenlő a 2 nem. Te tudsz harcolni, ő tud gyereket szülni. Ő otthonteremtő, te provider. Ezek a dolgok nem egyenlőek. Ő szép, te erős.

Egyenlőség nem egyenlő egyenértékűség nem egyenlő egyenjogúság.

aug. 16. 09:24
 22/40 anonim ***** válasza:
90%

5

"A férfi 120 vagy több kilót tud órákig emelni, cipelni még emeletekre is, lépcsőkön is.

mindez felnőtt kb. 25-35 évesekre igaz, kondizás, sport stb. mentesen általánosságban, ha egészségesek."

Hát szerintem egy átlag férfi 120 kg-ot nemhogy órákig nem tud cipelni és emelgetni;hanem egyszer se nagyon vagy csak hatalmas erőfeszítések közepette tudja elemelni a földről.

aug. 16. 09:53
 23/40 anonim ***** válasza:
73%

Hány ilyen kérdést tettél már fel?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Mit hisztizel, úgyse lesz csajod. Szűzen halsz meg.

aug. 16. 09:55
 24/40 anonim ***** válasza:
90%

"A férfi 120 vagy több kilót tud órákig emelni, cipelni még emeletekre is, lépcsőkön is"

Olimpián a legmagasabb súlyemelési kategória 2020-ban a 109+. Most ahogy nézem a 102+. Ez gondolom, már beszédes.

Egy átlag férfi 120 kilót még annyira sem tud emelgetni, mint egy sportoló. Nem hogy órakig emelje vagy lepcsőzzön vele.

Te nagyon el vagy tévedve...

[link]

aug. 16. 10:27
 25/40 anonim ***** válasza:
78%

Sosem jártál még semmilyen boltban? 90%noi dolgozoi arány és bizony egy kicsi zoldsegesben

vagy kisboltban mondjuk ez azt jelenti hogy egész nap ládákat,rekeszeket pakolsz ki-be

aug. 16. 10:32
 26/40 anonim ***** válasza:
34%

24

Azért bizonyos feltételek mellet sok férfi tud lépcsőt mászni és órákig menetelni 120 kilóval..Amennyiben ez a testsúlyát jelenti.

aug. 16. 11:00
 27/40 anonim ***** válasza:
19%

Mondja már meg nekem az atyaúristen, hogy miért lettem 0%-ra pontozva.

21-es vagyok.

aug. 16. 12:52
 28/40 anonim ***** válasza:
56%

Mert bromságokat írtál. :D

aug. 16. 12:59
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

#28: Szerinted a férfi és a nő egyenlő? :D Ne idegesítsetek már fel, hogy ennyire kukák vagytok a toronyban.

Tudod te mit jelent az a szó, hogy egyenlőség? Valamelyikőtök írja már le.

Ha te nem tudsz szülni, a barátnőd meg tud, az már kapásból nem egyenlő. Hogy lennél már vele egyenlő?

Szerintem rendesen halványlila fogalmatok sincs mi a különbség az egyenlőség, az egyenértékűség és az egyenjogúság között.

Mi a túróért ilyen kegyetlenül magabiztos mindenki a saját butaságában, de értelmes magyarázatot egyik kukafalvi se tud adni, csak annyit, hogy "mert baromságokat írtál". :D Feltételezem egyetemet és kutatómunkát végzett hasznos tagjai vagytok mindannyian a társadalomnak. Idióták

aug. 16. 13:36
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

3 is le lett pontozva, pedig rohadtul igaza van. :D

Nők, szánalmasok vagytok, amiért lepontoztátok Ferit.

aug. 16. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!