Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért ilyen kényelmesek,...

A nők miért ilyen kényelmesek, miért nem végezhetnek fizikai munkát? Az állatok közt egyenlőség van, az emberek közt milért nincs?

Figyelt kérdés
aug. 16. 07:31
1 2 3 4
 1/40 Antiszociális lény ***** válasza:
95%

Végeznek.

Nem tudom miről beszélsz.

aug. 16. 07:35
 2/40 anonim ***** válasza:
94%
Rengeteg nö végez fizikai munkát. Innen kezdve a kérdésed értelmetlen, provokatív
aug. 16. 07:36
 3/40 anonim ***** válasza:
4%
A nők általában a számukra kényelmes dolgokban akarnak egyenlőek lenni.
aug. 16. 07:41
 4/40 anonim ***** válasza:
92%

Mire gondolsz? Cementes zsák hurcolás??? Vagy sori meló a szalag mellett.

Vagy már megint egy incelke vicceskedik a troll kérdésével?

aug. 16. 07:49
 5/40 anonim ***** válasza:
36%

az állatvilágban sincs egyenlőség. bár van h a hímek a kisebbek és a gyengébbek. pl. az ördöghalnál a nőstény a nagyobb és erősebb, a hím pedig aprócska kis élősködő. tényleg élősködik a nőstényen.

embereknél a férfi sokkal erősebb egy nőnél.

Férfi felső teste 50-60%-kal erősebb.

Tehát egy nő max 15-20 kg-ot tud kb. 30-40 lépésnyire cipelni.

A férfi 120 vagy több kilót tud órákig emelni, cipelni még emeletekre is, lépcsőkön is.

mindez felnőtt kb. 25-35 évesekre igaz, kondizás, sport stb. mentesen általánosságban, ha egészségesek.

aug. 16. 07:52
 6/40 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem ugyan úgy fejlődtünk ki és ezzel szemmel láthatóan nincs is gond. Sok nő végez fizikai munkát, de vannak olyan munkák amit csak férfiak tudnak elvégezni.
aug. 16. 07:55
 7/40 anonim ***** válasza:
18%
Nem azért nem végzek fizikai munkát, mert nő vagyok, hanem egyrészt eszem ágában sincs, nem azért szereztem diplomát, másrészt meg nem vagyok proli, és nem is bírnám. Szerintem épp elég az, hogy én keresem kettőnk közül a többet, sőt évekig nem is kellett a férjemnek dolgoznia.
aug. 16. 07:56
 8/40 anonim ***** válasza:
43%
Nő vagyok én is és fizikai munkát és szellemi munkát is végzek. Tisztelem ha egy férfi megél fizikai munkával vagy akár szellemivel.
aug. 16. 07:59
 9/40 anonim ***** válasza:
91%

Te miről beszélsz?

1 a nők végeznek fizikai munkát.

2 az állatvilágban egyenlőség??? nézd meg az állatok királyát, a nöstény neveli a kölyköket, ő szerzi be a napi falatot is :D

A pingvineknél a hím vigyáz a tojásokra. Más madaraknál a nőstény, vagy közösen. A kakukk meg beletojja más fészkébe a tojását.

Az a baj te túl buta vagy a kérdés alapján, hogy valóban megérje értelmesen válaszolni, de remélhetőleg jár erre később olyan akinek segít a válasz felnyitni a szemét.

aug. 16. 08:23
 10/40 anonim ***** válasza:
81%

A legtöbb családmodellben az a narrativa ma már, hogy a nőknek igenis ugyanúgy dolgozni kell. Nyilván a pénz miatt, mert ma már nem elég egy kereset. Ez idáig rendben van.

Viszont, hála a transzgenerációs traumáknak, a férfiak nagy része úgy lett nevelve, hogy a háztartást a nő viszi. Ez ugyanúgy megmaradt attól függetlenül is, hogy a nő is dolgozik 8-12 órát.

Ismeritek a bezzegelős anyákat, nagyanyákat, akik a földeken kapáltak, gyomláltak, tengerit törtek, stb., kuss volt a nevük, és hazaérve ugyanúgy terülj, terülj asztalka volt, mert az is a nő feladata? Ismeritek.

Na általában az ilyen anyák hangoztatják azt, hogy aki nem fizikai munkát végez, az senki.

Egyszerűen azért, mert nem ismernek mást, ez egy kitaposott ösvény.

És az ilyen nők duruzsolnak a fiacskájuknak, hogy a kiválasztott nő miért nem fizikai munkát végez. És az ilyen fiacskák teszik fel ezt a kérdést általában.

aug. 16. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!