Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért ilyen kényelmesek,...

A nők miért ilyen kényelmesek, miért nem végezhetnek fizikai munkát? Az állatok közt egyenlőség van, az emberek közt milért nincs?

Figyelt kérdés
aug. 16. 07:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
79%

Ja és még a saját példám.

Az én anyámmal nem telik el beszélgetés anélkül, hogy megkérdezné, hogy mikor megyek el már dolgozni.

Nem érti, hogy passzív jövedelmem van tanfolyamokból, online oktatásból, workshopokból.

Neki nem munka, ha otthon vagyok, és nem járok el. Mert nem érti, nem ismeri.

aug. 16. 08:40
 12/40 anonim ***** válasza:
68%

"Tehát egy nő max 15-20 kg-ot tud kb. 30-40 lépésnyire cipelni."

Ekkora hülyeséget nem sokszor lehet olvasni!

aug. 16. 08:46
 13/40 anonim ***** válasza:
82%

Végeznek.

Az állatvilágban nincs egyenlőség.

aug. 16. 08:49
 14/40 anonim ***** válasza:
32%

ez általános felmérés és az is rég. ha nő vagy akkor teszteld h mennyit bírsz és medig, úgy h nem teszed le azt a súlyt és elcipeled. a lépcsőzés nem volt megemlítve.

az általános mérés nem jelenti azt h mindenkire vonatkozik. ez csak egy nagyjáboli általánosítás.

aug. 16. 08:49
 15/40 anonim ***** válasza:
87%

Biológiából elégtelen.

Az állatvilágban nincs nemek közti egyenlőség. Például: a dolgozó méhek nőstények, míg a hímek (here) csak a szaporodás miatt léteznek. Ősszel ki is zavarják a heréket a kaptárból és mind elpusztulnak.

Mielőtt kiráz egy provokatív kérdést, előtte gondolkodj! Nagy valószínűséggel a kérdésedet a csajozási sikertelenséged szülte.

aug. 16. 08:50
 16/40 anonim ***** válasza:
56%

Én pont a múlt héten teszteltem, 10 kg kabinbőrönd plusz egy 6-7 kilós hátizsák, simán felvittem a hegyre az állomásig kézben (pár km, nagyon nem 30-40 lépés), pedig különösebben edzett se vagyok.

Nagyon el vagy tájolva, vagy kevered a lépést a kilométerrel.

aug. 16. 08:54
 17/40 anonim ***** válasza:
87%
Amióta világ a világ végeznek. Talán a házi munka nem fizikai? Amíg az ősférfi vadászott a nők csak a barlangban lesték a plafont?
aug. 16. 08:55
 18/40 anonim ***** válasza:
45%

#16 vagyok

Még annyi, hogy a mindennapi munkábajárós cuccom plusz hazafele a bevásárlás is tizenpár kiló szokott lenni, csak azt kevésbé méregetem mérlegen. :D de ez csak teljesen átlagos mindennapi súly amit cipelek edzetlen nőként. Ha valaki kicsit sportosabb nálam, annak több se kottyan meg. Nem tudom te milyen hercegnőket ismersz.

aug. 16. 09:01
 19/40 anonim ***** válasza:
70%
Mai világban fordítva van, a csajok jobban bírják a fizikai melót, mint a nyamvadt pasikák.
aug. 16. 09:14
 20/40 anonim ***** válasza:
84%

Állandóan azzal kicsinyítitek le a nőket, hogy milyen gyengék fizikailag, utána meg azzal jösz hogy mért nem végeznek fizikai munkát. 😅

Nem tudom miből gondolod hogy nem végzünk fizikai munkát. Nem csak az ám a fizikai munka hogy pl. köműves vagyok.

Nálunk anyukám rendszerint fizikai munkát végzet, amiben én segítettem neki. Házimunka, kerti munka, fűnyirás, fal lebontása, szoba kifestése, bútorok cipelése, asztal lecsiszolása, lefestése stb.

aug. 16. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!