Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy nő ( aki hetero)...

Ha egy nő ( aki hetero) nagyon erős vonzalmat kezd érezni másik nő iránt az mitől lehet?

Figyelt kérdés

Elképzelhető, hogy tudat alatt a masik küld jeleket amit érez a nő, vagy egyszerűen valami véletlen. Hetente egyszer van találkozó munkakapcsolat, tárgyalások.

Soha az életben nem vonzódtam nőkhöz, a fejemben sem fordult meg. Most meg ezzel nem tudok mit kezdeni, de rettentő erősen vonzódok.

Nagyjából hetente van vele meeting, üzleti partner. És egyebkent minden percben szigorúan a munkán van a hangsúly. Mi történhetett velem?

aug. 16. 00:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Bár idegen tőlem a dolog, de nem bánnám ☺️. Nagyjából hetente találkozunk egyszer. Két hónapja tett értem valamit, ami megint ütközik az etikettbe, kihasználta azirányú kapcsolatait amivel nekem egy dolgot elintézett

(magánjellegű). De ekkor még nem gondoltam túl, gondoltam ő ilyen kedves mindenkivel (persze ez még lehet igaz is).

aug. 16. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Nagyszerű! Akkor mondhatod, hogy te azt még nem felejtetted el, és még mindig annyira hálás vagy érte, hogy szeretnéd meghívni valamikor valahová, ha van kedve hozzá.
aug. 16. 20:31
 13/16 anonim ***** válasza:
...esetleg ha nagyon fontos neked az etika, akkor mondhatod, hogy de ezt csak akkor ejtsétek meg, ha már sínen van az üzlet. :)
aug. 16. 20:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Remélem sikerülni fog, köszönöm szépen.
aug. 17. 09:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Egy fontos dolog miatt el kellett hozzá mennem, de elég lett volna a kapuban odaadnia. De behívott. Sőt a házát is megmutatta belülről örömmel. Viszont kiderült van párkapcsolata ( férfivel). Ezt nagyon félreértettem. Most nehéz nekem. De túl kell lennem.
szept. 29. 04:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát... lehet még biszexuális is, és lehet poliamor is, csak hogy ragozzuk a dolgot.

Mindenesetre érdekes ez a "túl közvetlensége".

Persze megértem, hogy elbizonytalanodtál, és azt is, hogy lemondasz róla, mert lehet, hogy csak barátkozni szeretne veled, és az neked kevés lenne, vagy zavarba ejtő, ha közben kívánod, és még akkor is munkahelyeden leéghetnél. Talán más lenne a helyzet, talán bátrabb lennék, ha úgy olyan helyen ismerkednék meg vele, ahol nincs vesztenivalóm, de ez van.

Sajnálom, és lépj túl rajta.

Esetleg hívd fel a Háttért, kérj tanácsot. Legalább magaddal legyél egyenesben. :)

szept. 29. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!