Ha egy nő ( aki hetero) nagyon erős vonzalmat kezd érezni másik nő iránt az mitől lehet?
Elképzelhető, hogy tudat alatt a masik küld jeleket amit érez a nő, vagy egyszerűen valami véletlen. Hetente egyszer van találkozó munkakapcsolat, tárgyalások.
Soha az életben nem vonzódtam nőkhöz, a fejemben sem fordult meg. Most meg ezzel nem tudok mit kezdeni, de rettentő erősen vonzódok.
Nagyjából hetente van vele meeting, üzleti partner. És egyebkent minden percben szigorúan a munkán van a hangsúly. Mi történhetett velem?
Bár idegen tőlem a dolog, de nem bánnám ☺️. Nagyjából hetente találkozunk egyszer. Két hónapja tett értem valamit, ami megint ütközik az etikettbe, kihasználta azirányú kapcsolatait amivel nekem egy dolgot elintézett
(magánjellegű). De ekkor még nem gondoltam túl, gondoltam ő ilyen kedves mindenkivel (persze ez még lehet igaz is).
Hát... lehet még biszexuális is, és lehet poliamor is, csak hogy ragozzuk a dolgot.
Mindenesetre érdekes ez a "túl közvetlensége".
Persze megértem, hogy elbizonytalanodtál, és azt is, hogy lemondasz róla, mert lehet, hogy csak barátkozni szeretne veled, és az neked kevés lenne, vagy zavarba ejtő, ha közben kívánod, és még akkor is munkahelyeden leéghetnél. Talán más lenne a helyzet, talán bátrabb lennék, ha úgy olyan helyen ismerkednék meg vele, ahol nincs vesztenivalóm, de ez van.
Sajnálom, és lépj túl rajta.
Esetleg hívd fel a Háttért, kérj tanácsot. Legalább magaddal legyél egyenesben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!