Hogy lehet az, hogy egy ruha az egyik nőn teljesen szolid, egy másik nő meg teljesen r.bancosnak néz ki benne?
Pelda
Ugyanazt a ruhát felveszi 2 különböző csaj.
Az egyiket észre se veszi senki teljesen természetesnek hat, mindenki elmegy mellette, a másik után meg forognak a pasik, a nöket meg irritálja a csaj miközben ugyanabban van.
Tegyük fel az egyik kerekded idomokkal rendelkezik a másik pedig lapos mint a deszka.
Szerinted kit néznek meg jobban?
Nem tudom. Nem biztos hogy ez.
Hájas nők is felvesznek pl shortot is nagyp.csára, mégse lesz tőle r.bancos. más meg igen.
Shortok miniruhák
Próbáltam keresni googlen hogy vizuálisan valamit visszaadjak.l hasonlo szabásu ruhákon. Erőlködöm keresni.
Pl. az egyik nőnek természetesen kerekdedebb az alakja, pl. széles a csípője, nagyobb a feneke, nagyobb a melle. Tipikusan a nagyobb mellű nők problémája, hogy bármit felvesznek, amit más, “laposabb” nőkön mindenki visszafogottnak tart, az rajtuk akkora dekoltázst csinál, hogy r*bancosnak tartják.
Aztán persze van, hogy a kisugárzáson/viselkedésen múlik a dolog. Van, akinek akkor is erősebb a szexuális kisugárzása vagy kihívóbb a viselkedése, ha egy zsákot visel.
Mert egy 120 kilós debellán baromira nem lesz szexi egy short vagy miniruha, amiből kifolyik a hája, a csini, sportos csajon meg igen. Döbbenet, brit tudósok megállapították…
Ahogy azt is, hogy egy köldökig kivágott felső ízlésesen szexi az A kosárral, én viszont mindent kirakatba teszek vele C-D-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!