Ha egy nő ( aki hetero) nagyon erős vonzalmat kezd érezni másik nő iránt az mitől lehet?
Elképzelhető, hogy tudat alatt a masik küld jeleket amit érez a nő, vagy egyszerűen valami véletlen. Hetente egyszer van találkozó munkakapcsolat, tárgyalások.
Soha az életben nem vonzódtam nőkhöz, a fejemben sem fordult meg. Most meg ezzel nem tudok mit kezdeni, de rettentő erősen vonzódok.
Nagyjából hetente van vele meeting, üzleti partner. És egyebkent minden percben szigorúan a munkán van a hangsúly. Mi történhetett velem?
Nem hiszem hogy a teste lenne a vonzó. Objektíven szép lehet de nem az indít be.
Inkább a személyisége, hogy pl.: határozott, vicces, tudatos, rendes stb
Belső tulajdonságok amiket egy férfiban is vonzónak találnál, de most pont egy nőben jelent meg és emiatt vagy összezavarodva
Így van összességében. Lehet bárhogy is szép lenne, hisz fantasztikus belső tulajdonságai vannak és kisugárzása. Ez rendben. Sok szép, okos, pozitív tulajdonságú nővel találkoztam, sosem néztem rájuk "úgy". Egy pillanatig sem fordult meg a fejemben. Nyilván megnézzük egymast, megdícsérjük, de nem a vonzalom miatt.
Egyszerűen nem tudok napirendre térni. Már úgy jár a fejemben, mint kamaszkorban a srác akibe szerelmes voltam. Ez ijesztő.
Honnan lehet azt tudni, hogy a másik nemi identitása merre irányul? Esetleg erzi a másik fél?
Igazság szerint az a normális alapjaiban, ha a lelket nézi az ember, a személyiséget és nem a testet.
Valószínű beleszerettél.
Kezdj el kutatni, hogy benne lennél-e nőkben, ha igen adj időt Magadnak, lehet biszexuális vagy, ami nem katasztrófa, adj időt Magadnak kitutatni az egészet
Az meg teljesen normális, hogy beleszeretsz valaki lelkébe, hiszen pont így menne
Benne van a pakliban, hogy Ő az egyetlen nő az életedben akár és utána több nővel nem menne, csak azzal, aki hozzá hasonló
Kezdj el kutatni mire vagy képes, miben vagy benne meg Ő is miben van benne azt ki tudja, lehet lenne egy hosszú párkapcsolatod is akár
Sosem lehet tudni
Kutass, kutass
4-es a kérdést értsd
3-as! Köszönöm! De a kutatást, hogy érted? Egyáltalán hogy lehet? Nyilván nem kérdezhetek közös ismerőst. Ráadásul tudomásom szerint hetero. Elvált. Mint, ahogy én is. Magamat illetően, amit most érzek jó ideje, elég egyertelmű. De mindeközben nem figyelgetek más nőket, szóval tényleg könnyen lehet, hogy ő az egyetlen nő
(most és később is) az életben aki megmozdított bennem egy idegen érzést.
Mégis hogyan lehet megtudni a másik fél gondolatait. Ez csak egyirányú vagy kölcsönös jelen esetben? Férfinál egyszerű(bb), hisz az az általánosabb.
Vagy van ilyen láthatatlan jel, amit esetleg én is megérzek, csak nem tudok róla,hogy biszexuális? Vagy simán előfordulhat, hogy igen én elkezdtem vonzódni, de ő kizárólag hetero!
Ha én bárkitől is kérdeznék azonnal híre menne, munkakapcsolat vége is lehet akár ami komoly következményeket hoz maga után.
Sose hittem volna, hogy valaha ilyen kérdés (legfőképpen érzelem) felmerül bennem.
Megkérdezed, ha biztos vagy Magadban, felnőtt vagy és leszarod a hírét, mert a mai világban gyerekes begyepesedett gondolkodásra vall, ha valaki felnőttként eleve el kezd cinkelni, hogy leszbikus vagy
Felnőttek vagyunk könyörgöm
Munkakapcsolatnak ugyan miért lenne vége csak azért, mert megkérdezed mizu Vele?
- Egy leszbikus
Persze persze. Csak eddig gondolati szinten sem jelent meg a dolog. Nincs nekem ezzel semmi bajom. Illetve de, baromi rossz a beteljesületlen viszonzatlan vonzalom.Tud ütni.
Nyilván nem tudom az ő gondolkodását, hovatartozását. Eleve sem kezdhet ki senki az üzleti partnerrel. Persze előbb utóbb amikor sínen van minden utána barmi lehet. Most még nem. Ha pasi lenne sem. És, ha hetero én meg jeleket küldök ( titokban) lehet rossz néven veszi.
Bar sose nezett még így rám senki, mint ő. De lehet mindenkire így néz.
Hihetetlen egy érett nőtől ez a gyerekes hiszti. Lehet átadom masnak a projektet. Kilépek a munkakapcsolatból és akkor nem találkozunk soha többé.
Hát azért valami tök semleges témáról, el lehet kezdeni dumálni, aztán ha kedves, barátságos, akkor megkérdezheted, hogy van-e kedve kávézni egyszer valamikor, ha erre valami nagyon kitérő választ ad, vagy akármit, akkor le lehet állni, de ha kedvesen beszélget, és a kávézásra is nyitott, akkor már van ok telefonszámot cserélni, nem kell ezt túlparázni. Persze ajtóstul se a házba rontani, gondolhatod.
Simán lehet, hogy a vonzalom kölcsönös. :)
Majd írd meg, hogy mire jutottatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!