Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem adja meg a pénzt? F...

Miért nem adja meg a pénzt? Fiam osztálytársának az anyja 5000 ft-ot kölcsönkért május elején a következő hétig. Máig nem adta meg,2× írtam neki, egyszer visszaírt, hogy kedden elhozza. Másodszor meg csak egy 👍 küldött.

Figyelt kérdés
Ilyen helyzetben még sohasem voltam. Nem értem miért nem adja meg azt az 5ezret 🤦‍♀️🤷‍♀️

aug. 15. 12:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
5 ezret pont megért, hogy megtudod, hogy ilyen megbízhatatlan alak.
aug. 16. 06:42
 22/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma vissza hozta az 5000ft-ot a nő. Tegnap felbátorodva írtam neki, hogyha ma nem hozza el beírom az szülői csoportba a történetünket. Reggel felhívott, hogy 4-re eljön hozzám a pénzzel. Így is lett.

Köszönöm szépen mindannyiótoknak a segítséget!

Én is tanultam az esetből.

Szép hétvégét kívánok! 🙂

aug. 16. 17:39
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor mondhatni Happy End. Ez azért nem azt jelenti senkinek ne adj, sőt azt tanuld meg, hogy sokszor ilyenkor látszik meg az ember milyensége.

Amikor tartozik, amikor segítségre szorulsz...akkor látod ki milyen is.

aug. 16. 18:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem vigasz (sőt, biztos), de ezeknek tényleg ezek az öröm kimaxolásai, hogy fú én most gyakorol kontrol, én nem ad pénz vissza, pénz enyém.
aug. 18. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!