Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem adja meg a pénzt? F...

Miért nem adja meg a pénzt? Fiam osztálytársának az anyja 5000 ft-ot kölcsönkért május elején a következő hétig. Máig nem adta meg,2× írtam neki, egyszer visszaírt, hogy kedden elhozza. Másodszor meg csak egy 👍 küldött.

Figyelt kérdés
Ilyen helyzetben még sohasem voltam. Nem értem miért nem adja meg azt az 5ezret 🤦‍♀️🤷‍♀️

aug. 15. 12:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%
Ez elég bizonyíték, mehetsz a közjegyzőhöz.
aug. 15. 13:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ragaszkodsz hozzá, akkor írj neki megint, hogy..

"Sziia, vissza tudnád most már adni, tényleg szükségem lenne rá."

Vagy ilyesi..

aug. 15. 13:24
 13/24 A kérdező kommentje:

12.

Írtam neki másik üzenetet.

"Szia! Nem jötték kedden. Mikor tudod megadni?"

Válasz: 👍

aug. 15. 13:28
 14/24 A kérdező kommentje:
*jöttél
aug. 15. 13:29
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Azt, hogy elismeri fotózd le, mert tudja törölni.

Utána mondhatod neki, hogy közjegyzővel nem lesz olcsóbb, de ha más út nincs, akkor ezt az utat kell bejárnotok.

aug. 15. 14:08
 16/24 A kérdező kommentje:
15. Köszönöm szépen a segítséget 🙂!
aug. 15. 14:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Örök tanulság: kölcsön adni csak annyit szabad, aminek nem fáj a hiánya.
aug. 15. 14:23
 18/24 A kérdező kommentje:
17. Igazad van. Bevallom nem az 5ezer fáj, hanem, hogy átvertek. 36 leszek 😅, eddig ilyen csalódás nem ért.
aug. 15. 14:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd szülői értekezleten mindenki füle hallatára kérdezd meg, hogy mikor kívánja megadni a hosszú ideje hátralékos 5000 forintot.
aug. 15. 14:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért vannak ilyen pofátlan adósok, mert náluk pattog a labda, és te hagyod. Ígérgethet, küldheti a like jeleket neked, addig is csendben maradsz, ő meg röhög rajtad. Nyilván rajta nem is fogsz fogást találni, mert nincs szégyenérzete, ezért a fájó pontokon kell nyomást gyakorolni és terrorban tartani. Tippet nem írhatok, de a nyilvános megszégyenítés az egyik. Nyugodtan kiírhatod Facebookra névvel és profilra hivatkozással a sztorit, mivel nem rágalmazás, ha bizonyítani tudod az állítást.
aug. 15. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!