Tényleg sosem lesz elég a pénz?
Az utóbbi néhány évben nagyon megnyomtam a melót, szinte minden hétvégén, amikor volt lehetőség, bementem túlórázni, maszek munkákat is vállaltam hétvégente, ezáltal pedig jó sok pénzt össze tudtam gyűjteni. Még néhány évig tervezem ezt a rendszert magamnak, amíg fel nem tudom teljesen újítani a házamat. Volt azonban itt az oldalon egy válaszoló, Senior Séf volt a neve, aki elmondása szerint elmúlt 60 éves és megbánta, hogy fiatalon mindig a pénz után futott, mert amint elérte, amire vágyott, mindig többet és többet akart. Hogy tudnám ezt megelőzni? Hogyan ne essek bele ebbe a csapdába? Elég anyagias voltam egész életemben és tudom, hogy nagyon elcsépelten hangzik, de szeretném még 50 éves korom előtt elérni az anyagi függetlenséget. Mindig kevesebbet költök, mint amit megkeresek, mondhatni minimalista életmódot folytatok. Oké, néha ha megtetszik egy-egy szép dolog (cipő, ruha stb.), akkor megveszem, de sose viszem túlzásba. Milyen bölcs tanácsokat tudtok adni? Ti hogyan csináltátok?
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!