Titeket nem szomorít el, hogy a pénz miatt sosem fogtok csomó jó dolgot kipróbálni?
Mik ezek? Amit nagyon szeretnél kipróbálni, de pénzhiány megakadályoz benne?
Nekem leginkább az utazás. Annyira sok hely, ország, kultúra érdekel, amiket sosem fogok megtapasztalni, mert szegénynek születtem. Hiába nem keresek olyan rosszul, de a spórolt pénzemet nem szórhatom el ilyenekre. Inkább házra, autóra gyűjtök, plusz segítem a családom, akik rengeteget tettek értem. Szóval soha nem fogok eljutni sehova, max egy közeli tengerpartra, és ez nagyon lehangol. Nektek van ilyen álmotok?
Huszonéves srácként szerintem nem olyan szemét dolog ha azt írom, olyan nőket kipróbálni akik szeretik ha van pénz.
Emellett Amerikában kíváncsian végigmennék azokon a városrészeken, utcákon, ahol úgy tartják fehér embernek lenni egyenlő a halállal.
Szívesen vennék különféle pisztolyokat, fegyvereket de ez is drága hobbi.
24F
Az utazás pont egy olyan dolog, aminek a költségeiből elég sokat le lehet faragni, ha kicsit jobban körülnézel. Nézd meg pl travellina blogját (asszem ez a neve).
Egyébként engem nem. Most éppen nincs sok pénzem, de azon vagyok, hogy legyen.
travellina-ra nemrég akadtam rá én is, de mondjuk ott van pénz, többnyire ő ebből is él konkrétan.. :) De kemény út volt ide eljutni, és emberileg-ahogy megismertem-, nagyon szimpatikus nőci és értékes ember, aki nem szállt el, és mai napig reálisan látja a dolgokat.
Válaszolva, de, elszomorít néha.
Pl én szívesen siklóernyőznék, régi vágyam volt, de elég drága hobbi.. Én a felszerelés sem engedhetem meg magamnak l. :D
Aztán utazgatnék én is, de az is drága. Mondjuk ott a couchsurfing, de nah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!