Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor egy 45 éves független...

Mikor egy 45 éves független Nő a 70 év feletti Anyjával mászkál mindenhova,és még az Anyja mondja meg neki kit engedhet magához közel és kit nem, az milyen életfelfogás? De közben külön lakásban élnek.

Figyelt kérdés
aug. 14. 12:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9-s.

Kösz a tanácsot,de már ez is befúcsolt.

2 hete bejelőltem ismerősnek a facen,másnap visszaigazolt amit jó pontnak vettem.

Ezt az egy levelet írtam neki,mert inkább személyesen váltottunk korábban pár szót mikor épp nem volt az anyukája a közelünkben.

De valszeg a drága anyucinak köszönhetően letiltott a facről is,mert ma újra írtam neki és a levelet már nem fogadja el.

aug. 14. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Kár hogy ez történt, de talán sikerül valamikor, várj talán egy picit, nehogy elijedjen. Van közös ismerősötök?
aug. 14. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Anyjával esetleg sikerül beszélned, lehet hogy ha beszélgetsz vele, nem fog úgy távol tartani. Talán csak valami rossz élménye volt , amit mindenkire kivetít. Picit várj, töltődj fel, nehogy elijedjenek. Beszélj valakivel aki tud biztatni, akár pszichológust is kerithetsz, ő tud vezetni, mire kell figyelni ilyen szituációkban.
aug. 14. 17:36
 14/16 A kérdező kommentje:

Mindjárt vége a nyárnak,és ahol találkozni szoktam a Nővel ,oda Ősztől én már nem járhatok a betegségem miatt.

Picit ismerem az anyját mert a tanított általános iskolás koromban.

Valszeg felejtős lesz ez a dolog,csak nincs más más független gyermektelen Nő a környezetemben és ez lett volna az utolsó dobásom.

Egyszerűen van igazság a nyilas aszcendensemben is hogy a legszerencsétlenebb vagyok társas kapcsolati dolgokban.

De kösz a tanácsokat.

aug. 14. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszenek a hozzám hasonló lányok, a közértes félénk lány is azért tetszett. Remélem sikerül valahogy a lány Neked. Ha tudod hogy külön helyen laknak, esetleg a postán hagyományos módon lehet levelet küldeni. Karácsonykor én is vettem egy csomó bélyeget meg borítékot meg papírt. Írd meg úgy, hogy nagyon jó legyen, aztán valahogy úgyis sikerül majd a kezébe juttatni. Ismered valamennyire? Milyen dolgok érdeklik?
aug. 14. 19:03
 16/16 A kérdező kommentje:

Kideríthetlen hol is lakik,mert az Anyjának köszönhetően nagyon rideg,és zárkózott ,tehát max a munkahelyén tudják hol is él.

De a rendőrségre mert ott dolgozik nincs sok kedvem menni megkérdezni,főleg hogy meg sem mondanák.

Barátai,ismerősei kikel találkozni szokott esetleg meg nincs neki mert a Saját anyja a mindene,és össze vannak nőve mint a sziámi ikrek.

Így tehát levelezés kilőve,az irányába,.

aug. 14. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!