Mikor egy 45 éves független Nő a 70 év feletti Anyjával mászkál mindenhova,és még az Anyja mondja meg neki kit engedhet magához közel és kit nem, az milyen életfelfogás? De közben külön lakásban élnek.
9-s.
Kösz a tanácsot,de már ez is befúcsolt.
2 hete bejelőltem ismerősnek a facen,másnap visszaigazolt amit jó pontnak vettem.
Ezt az egy levelet írtam neki,mert inkább személyesen váltottunk korábban pár szót mikor épp nem volt az anyukája a közelünkben.
De valszeg a drága anyucinak köszönhetően letiltott a facről is,mert ma újra írtam neki és a levelet már nem fogadja el.
Mindjárt vége a nyárnak,és ahol találkozni szoktam a Nővel ,oda Ősztől én már nem járhatok a betegségem miatt.
Picit ismerem az anyját mert a tanított általános iskolás koromban.
Valszeg felejtős lesz ez a dolog,csak nincs más más független gyermektelen Nő a környezetemben és ez lett volna az utolsó dobásom.
Egyszerűen van igazság a nyilas aszcendensemben is hogy a legszerencsétlenebb vagyok társas kapcsolati dolgokban.
De kösz a tanácsokat.
Kideríthetlen hol is lakik,mert az Anyjának köszönhetően nagyon rideg,és zárkózott ,tehát max a munkahelyén tudják hol is él.
De a rendőrségre mert ott dolgozik nincs sok kedvem menni megkérdezni,főleg hogy meg sem mondanák.
Barátai,ismerősei kikel találkozni szokott esetleg meg nincs neki mert a Saját anyja a mindene,és össze vannak nőve mint a sziámi ikrek.
Így tehát levelezés kilőve,az irányába,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!