Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor egy 45 éves független...

Mikor egy 45 éves független Nő a 70 év feletti Anyjával mászkál mindenhova,és még az Anyja mondja meg neki kit engedhet magához közel és kit nem, az milyen életfelfogás? De közben külön lakásban élnek.

Figyelt kérdés
aug. 14. 12:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Azzal nincs gond, hogy egy 45 éves nő a 70 feletti anyjával mászkál mindehova, a baj a mondatod második felével van. Így azt mondom, hogy a 45 éves hölgy egy életképtelen ember, aki képtelen kiállni saját magáért, az anyja pedig egy hárpia, aki nem engedi, hogy a gyereke leváljon róla, mert ha leválik, akkor azt fogja hinni, hogy rá már semmi szükség. Így erőszakkal, érzelmileg odaláncolja a gyerekét és ledegradálja őt.
aug. 14. 12:33
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Elég problémás életfelfogás az, hogy még 45 évesen is az anyja mondja meg neki a dolgokat.
aug. 14. 12:35
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

A történelem folyamán amilyen híresen beteg szülőkről lehetett hallani, ez még egy enyhe verzió.

A mindenkori favorit az ugye a Gipsy Rose Blanchard eset.

aug. 14. 12:45
 4/16 A kérdező kommentje:

1-s.

Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést,mert úgymond kiszeretem volna kezdeni a Nővel,de mivel az anyja állandóan mellette van a lányát nem engedte szóhoz jutni,illetve azokat a kérdéseket tette fel nekem amit elvileg a Nőnek kellene,hogy mit csinálok,mik a terveim az életben stb.

Hát nem gyengén kínos volt a lánya előtt ezekre a kérdésre válaszolnom.

Tetszek a Nőnek de az Anyjának nem jövök be és így távol tartja tőlem a lányát.

Na meg tulajdonképpen mindenkitől.

Szoktam őket látni egy bizonyos kikapcsolódási helyen,ahova én is néha-néha járok de amint Férfi lép a közelébe azonnal int vagy szól neki az Anyja hogy kislányom gyere utánam vagy pattintsd le a csávót.

aug. 14. 13:03
 5/16 Kései Sirató ***** válasza:
0%
Nyilván éretlen ez a nő, de ha neked nagyon tetszik, írj rá és írd meg neki, hogy kettesben szeretnél vele beszélgetni. Ha te is tetszel neki, akkor úgyis belemegy, nem kér majd engedélyt.
aug. 14. 13:05
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem hagyd ezt a nőt. Szinte biztos, hogy nem fog leválni az anyjáról miattad (sem).
aug. 14. 13:06
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

#5:

Meg a nagy lópikulát, egy ilyen nővel nem fog a kérdezőnek semmi sem összejönni, amíg az anyós meg nem hal.

aug. 14. 13:16
 8/16 A kérdező kommentje:

5-s.

Írtam 1 hete neki egy kis rövidecske bók-kal eláttott szöveget.

A csaj megköszönte még számomra egy fura szívecskés smajlit is mellé tett,de két nap múlva találkoztunk persze csak a távolból a bizonyos kikapcsolódási helyen,és az anyja úgy nézet rám mint aki meg akarna gyilkoni.

Vagyis a Nőnek jól esett az irományom,csak épp elmondta az Anyjának,és az anyja ezt nem vette jó néven.

Tehát úgy van ahogy a 7-s írja el kellene az Anyucikát távolítani az lánya közelségéből.

Ne haljon meg éljen sokáig,csak hagyjon teret a lányának,udvarlóknak.

aug. 14. 13:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Én levelet írtam a kicsit szokatlan furcsa félénk lánynak a közértben, akit sokszor láttam, meg tetszett is nekem, de sehogysem tudtam megszólaltatni, csak legfeljebb másodpercekre, abból meeg úgy láttam, hogy ő is kedvel, sőt néha hátulról rámköszönt szinte kicsit provokativen aztán meg hirtelen félve elsuhant.

Kézzel írt hosszú leveleket Neki, többet is. Csak sajnos aztán sehogy sem tudtam ezeket eljuttatni Neki mert nagyon félénk volt. Végül valahogy mégis sikerült, de nem az eredeti , kézzel irt levelet, hanem egy másikat, és azt is sajnos csak közösségi oldalon át, pedig levélben szerettem volna. Mindegy mert végül is sikerült.

aug. 14. 15:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Javítás: Kézzel írtAM hosszú leveleket Neki,
aug. 14. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!