Túl nyugodt típus vagyok, hogyan lehetnék ideges?
Figyelt kérdés
aug. 13. 22:45
4/16 anonim válasza:
Kérj meg valakit hogy tapintsa ki a gyenge pontjaidat! ;)
5/16 anonim válasza:
Orulj neki, mas sok penzt fizetne ezert.
De amugy nezz hiradot, olvass mindenfele olyan hirt, gondolj bele egyesek hogy kicsesznek artatlan emberekkel.
De miert gondolod hogy ez atok lenne aldas helyett? Ha mondassz konkret szituaciot esetleg, amiben inkabb hatrany minthogy elony, akkor talan pontosabb valaszt tudunk adni
6/16 anonim válasza:
Én aki szinte minden apróságon képes vagyok a felkú*ni magam a végletekig, fizetnék ezért a tulajdonságodért 😃
8/16 anonim válasza:
Ne akarj ideges lenni, a legjobb dolog a nyugalom!
Páratlan adomány ebben az idegbeteg világban!
9/16 anonim válasza:
Sokan lennének a helyedben, csak tudd
10/16 anonim válasza:
Ez inkább előny, sem mint hátrány, én mindenen képes vagyok idegeskedni, cserélnék veled :D
De ha annyira ideges szeretnél lenni, akkor ne aludj napokig, ahogy az első írta, vagy igyál pár doboz energiaitalt, sajnos sokszor vagyok tőle ideges, hátha nálad is kiváltja :s
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!