Mi a terved a következő öt évre? Vannak elérendő céljaid?
Terv az van. Elsősorban a lakásból házba költözés (ehhez a telek már megvan, az építkezést kell majd elkezdeni valamikor), valamit középvezetőből felsővezetővé előrelépni karrierben. Ez sem földtől elrugaszkodott gondolat.
Megérzések közeljövőre tekintettel vannak, méghozzá, hogy a fentiek közül egyik sem fog mostanában megvalósúlni ilyen vagy olyan okok miatt. De ha 5 év alatt sem, akkor már nagy gáz lesz.
Ki akarom bszni magam, hogy végre egyszer a vállaim legyenek nagyobbak, mint a hasam, és nedvedzenek rám a nők.
Kb ennyi, éz a fő cél 😎
Munkahelyen megragadok. Pénzzel kb okés vagyok. Egészség úgyahogy... ok.
És nem árt, ha belefér a házasság és gyerek is egy ilyen 5 éves távba már, időben vagyok...
Az alábbiak az elkövetkezendő terveim, és hogy mikor fognak valószínűleg megvalósulni a jelenlegi fennállás szerint:
- C1-es nyelvvizsga olaszból (2024. december)
- alapképzés elvégzése (2025. június)
- az első könyvem kiadása (2024. augusztus)
- külföldre költözés (2025. szeptember)
- C1-es nyelvvizsga spanyolból (2025. december)
- C1-es nyelvvizsga franciából vagy izlandiból (2026. december)
- mesterképzés elvégzése (2027. június)
- az első filmem leforgatása (2027. augusztus)
Vannak állandó tervek, például az utazás, amiknek nincs konkrét ideje, hanem ahogy jön magától. Illetve azokat a terveket, amik nem csak rajtam múlnak (pl. családalapítás) nem sorolnám ide.
23/N
Jövő év elején egyedül elutazni a Maldív-szigetekre.
Jelenleg más terv nincs, ahogy alakul, de remélem 5 éven belül el jutunk majd párommal családtervezésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!