Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt mikor és minek mondják a...

Azt mikor és minek mondják a párok hogy "működik köztünk a kémia" ?

Figyelt kérdés

Hát nekem egyből ez úgy jön le, hogy dicsekszenek azzal hogy már jót d..gtak vagy még csak fognak és felkészültek rá.

Ez nagyon paraszt kijelentés, akár az ember környezetében, akár tévében a celebek közt.

Olyankor a falra másznék amikor ezt hallom.

2024. aug. 9. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Ezt muszáj minden hónapban megkérdezni?

Nem ezt jelenti. Olvass vissza.

2024. aug. 9. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, mert én még nem láttam ilyen kérdést és ha zavar, akkor repülj tovább, vagy innét regisztrálj ki. :P
2024. aug. 9. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
mikor kiírta valaki hogy olyan lányokat nyalt hogy savanyú paradicsom meg májkrém illata volt a puncijuknak, és megkérdeztem hogy ugye ez nincs mindenkinél, akkor írta valaki hogy akit zavar, na köztük nem működik a kémia
2024. aug. 9. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Tapasztalataim szerint az ilyen tipikusan toxic kapcsolatokban kifogásnak használják. Mondjuk amikor minden ellene szól, de azért olyan csodás a kémia, hogy muszáj belemenni a mindenkit tönkretevő kapcsolatba. Vagy azzal a "szerelemmel" kapcsolatban, amikor mondjuk félrelépnek, és azt valami nagy fizikai-szellemi vonzalommal legitimálják (és nem azzal hogy szar volt a kapcsolatuk és kellett egy kilépő, erre pedig egy random másik ember felelt meg legjobban).

Mindig a legrosszabb kapcsolatokban, kapcsolatokra mondják ezt. És szerintem amiatt, mert az ilyen messed up romantikus sztorikban mondanak ilyeneket, amik szintén ilyen toxikok és károsak. (Amúgy imádom ezeket, de sajnos tényleg irreális kapcsoaltokat meg elvárásokat pumpálnak belénk.) Szóval alapvetően én sem szeretem.

(Ezt nem kell elfogadni, ez csak az én személyes tapasztalatom és megítélésem. Egyébként azt nem vitatom, hogy a szerelemhez rengeteg biológia és kémia kell, inkább a szófordulatra értem.)

2024. aug. 9. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak párok mondják, sőt én ezt főleg párkeresőktől hallottam, amikor új emberekkel találkozgattak és akkor így jellemezték, hogy az új ember milyen. Ha működött, akkor az azt jelentette, hogy van vonzalom.
2024. aug. 10. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!