Mit gondolsz arról, ha valaki ilyen céllal megy egyetemre?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egyetemre, fel is vettek, de nincs különösebb célom a szakkal, soha nem fogok benne dolgozni, és a meglévő karrieremben sem lenne túlságosan előrelépés. Van egy jól fizetős home officose melóm, sportolok, de így is tele vagyok idővel és energiával. Kapcsolatom van, de gyereket nem szeretnénk. Mindig is érdekelt ez a szak, de anno végül nem ezt tanultam, ezt szeretném bepótolni. Kvázi az egész jelentkezésnek az a motivációja, hogy lekössem az energiámat valami hasznossal, kicsit foglalkozzak valami más területtel, esetleg megismerjek új embereket, bővítsem a tudásom és kimozduljak a komfortzónából.aug. 8. 18:03
A kérdező szavazást indított:
Azt gondolnám, hogy hülyeséget csinál.
Jól teszi, hajrá!
17 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nem túl acélos és szimpik a körülmények, mégis hiszem azt, hogy a szaktársaid zöméhez képest még mindig több benned a tudatosság...
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez éppen elég indok, és én úgy sejtem, később rájössz majd, hogy sokkal több is lett belőle, mint azt előre hitted.
3/3 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. Főleg, mert sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő, és egy nap lehet, hogy pont ez a diploma, vagy a következő évek alatt elsajátított tudás, kompetenciák fognak nagyon is hasznodra válni, adnak nagy előnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!