"40 évesen ha van időd egyetemre akkor sok pénzed lehet" kijelentést mire alapozza?
Figyelt kérdés
Miért kéne sok pénz ahhoz hogy valaki levelezőn egyetemen tanuljon 40 évesen?2023. jún. 2. 17:07
1/7 anonim válasza:
Feltételezi, hogy nem dolgozol, hanem tanulsz.
2/7 anonim válasza:
Sokan tanulnak munka mellett 40 évesen is. Nem is értem ezt a megjegyzést.
3/7 anonim válasza:
Én 40pluszban és 50pluszban is tanultam egyetemen.
4/7 anonim válasza:
Azért mondanak ilyet az emberek, mert mindenki úgy képzeli el, hogy az ő élete a tökéletes és minden más ami ettől eltér ott valami hiba van. Nyilván egyszerűbb letudni azzal, hogy lekicsinylem a másikat mint elgondolkozni azon, hogy ezt adott esetben én is megtehetném.
5/7 anonim válasza:
Hat mert a legtobben ilyen 3kilokat keresnek es a napjuk nagy resze melobol all. A fizu fele albi meg szamlak. A maradek ruhazkodas, sport, nyaralas, felrerakas, szorakozas, haverok, csajok stb. Amellett meg egyetem.. Mar ki se jon. Se penzbe se idobe
6/7 anonim válasza:
Nem néznék sok jót ki attól, aki ezt mondja.
7/7 anonim válasza:
Emberek 98%nak 100 körül van az IQ-ja Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!