Gáz lenne egyetemre Nike melegitoszettben menni?
NEM!
Mondjuk vizsgára nem javallt, de minden másra igen.
Szerintem igen. Nálunk senki sem járt melegítőben. Az szabadidős programokhoz és sporthoz való. De nem kell öltönyben sem menni. Legtöbben átlagos utcai ruhában mentek, és vizsgákra öltöztek ki.
Először inkább menj másban és nézd meg, hogy nálatok mi a szokás.
De még mennyire! Azonnal cseréld le Adidasra!!!
😂😂
(gyengébbek és trollok kedvéért: vicc volt)
Egyébként manapság már szerintem nem, mivel sokat lazultak az ezzel kapcsolatos szokások. A TF-en (nem, nem tudom megszokni, hogy TE) szinte az a fura, ha valaki NEM melegítőben van.
Esetleg ha azt látod, hogy senki más nem hord ilyet, és emiatt feszélyezve érzed magad, akkor térj át a 'casual'-ra.
Nekem volt egy szaktársam, aki van luxus k.rvának vagy albán vendégmunkásnak volt öltözve egyetemen. Köztes stílus nem volt. :D
Amúgy senkit sem érdekel. Én egyszer elmentem véletlen papucsban órára (a kolival egy épületben volt), s senkinek nem tűnt fel. SENKINEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!