Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Buta, kevesebbet érő ember az...

Buta, kevesebbet érő ember az aki nem járt egyetemre?

Figyelt kérdés

#Diploma vagy fogyaték vagy
2023. jún. 2. 18:00
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
40 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Attól hogy nem egyetemista még értékes, okos és művelt is lehet. Ugyanígy fordítva, egy egyetemista is lehet segg hülye.
2023. jún. 2. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval. Miért lenne kevesebb és butább az, aki nem végzett egyetemet?
2023. jún. 2. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmár! Ismerek én egy tucat életképtelen egyetemet végzett embert.
2023. jún. 2. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelen pillanatban is van több tízezer egyetemet végzett fiatal, aki nem volt képes letenni a nyelvvizsgát!!

Akkor ki is a butább??

2023. jún. 2. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A kolléganőmnek van diplomája és segghülye. Brutális lexikális tudása van egy adott területről, de az élet többi területén végtelenül ostoba és nem értem hogy maradt életben eddig.

Szóval ahogy már többezren megválaszolták (ezen az oldalon is), a diploma nem jár együtt az intelligenciával.

2023. jún. 2. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert lehet, hogy az élet bármely más területén 10* jobban megtalálja a helyét, mint egy egyetemet végzett személy.
2023. jún. 3. 00:05
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem én sem mentem, mondjuk én nem is vagyok egy IQ bajnok
2023. júl. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!