Itt mindenki fura?
Oké, de nem ez volt a kérdés.
Mint mondtam, oda-vissza működik. Többen írnak nekem, mint ahány embernek én. Ha nem válaszol, vagy én nem válaszolok, nyilván az is oké, nem kell ezt ragozni.
Hát, ez is egy vélemény, hogy itt mindenki fura. Ami szerintem igaz. De vajon miért? Pedig hasznos oldal is lehetne akár.
Mondjuk a kérdést én tettem fel, tehát vsz arra a kérdésre, hogy mi a kérdés, én tudom a helyes választ. Ne de mindegy, mint mondtam, nem ez a kérdés.
Ja ez ell
Szerintem azért van itt ennyi fura ember, mert itt szabadon lehetnek furák. Mármint, ez az oldal nem olyan, mint pl. a Reddit, ahol látszódik az összes válaszod, amit írtál, nincs publikus profil, ami alapján beazonosíthatók lennénk bármennyire is. Így ez egy kedvező, vonzó közeg lett számukra, aztán ők meg elég hamar elüldözték a teljesen normális tagokat.
Tudom, itt vagyok én is, szóval valamennyire én is fura "kell, hogy legyek", ami szerintem valamekkora mértékben igaz is lehet. Amiatt tuti, hogy a korosztályom nagyja, szerintem, sokkal produktívabban tölti a napját, mint én, aki képes itt, ezen az oldalon, sok időt tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!