Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt mindenki fura?

Itt mindenki fura?

Figyelt kérdés
Pár emberrel beszélgettem privátban is, hát kevés az, aki nem kattant valamennyire. Nyilván ebbe én is beletartozom. Miért lehet ez?
aug. 6. 15:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mi alapján írtál rájuk?
aug. 6. 17:14
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Lényegében igen, de ez az ország társadalmát is hűen tükrözi.
aug. 6. 17:14
 13/20 A kérdező kommentje:
11: általában azért, mert valamit hozzá akartam fűzni a kérdéshez/válaszhoz, amit jobbnak láttam nem nyilvánosan. Vagy volt, hogy ők írtak, és kértek további segítséget a kérdésük kapcsán. Egyszer-egyszer csak simán szimpi volt, és gondoltam miért ne beszélgethetnénk. Max nem ír vissza.
aug. 6. 17:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Na nekem az ilyen emberekkel csak rossz tapasztalatom van. Van pár felhasználó, akik rendszeresen érdektelen dolgokat írnak meg priviben az adott kérdéshez, és nem értem, miért zaklatnak vele, mikor a közösben is meg lehetne beszélni. Nem írok vissza soha, de elég sokat írnak. Néha egy órán belül 5-6 üzi is jön ugyanattól az embertől más-más kérdésekkel kapcsolatban.
aug. 6. 17:23
 15/20 A kérdező kommentje:

Oké, de nem ez volt a kérdés.

Mint mondtam, oda-vissza működik. Többen írnak nekem, mint ahány embernek én. Ha nem válaszol, vagy én nem válaszolok, nyilván az is oké, nem kell ezt ragozni.

aug. 6. 17:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés. Mindenki fura.
aug. 6. 17:41
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát, ez is egy vélemény, hogy itt mindenki fura. Ami szerintem igaz. De vajon miért? Pedig hasznos oldal is lehetne akár.

Mondjuk a kérdést én tettem fel, tehát vsz arra a kérdésre, hogy mi a kérdés, én tudom a helyes választ. Ne de mindegy, mint mondtam, nem ez a kérdés.

Ja ez ell

aug. 6. 17:57
 18/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem olvastam át 😕
aug. 6. 17:58
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem azért van itt ennyi fura ember, mert itt szabadon lehetnek furák. Mármint, ez az oldal nem olyan, mint pl. a Reddit, ahol látszódik az összes válaszod, amit írtál, nincs publikus profil, ami alapján beazonosíthatók lennénk bármennyire is. Így ez egy kedvező, vonzó közeg lett számukra, aztán ők meg elég hamar elüldözték a teljesen normális tagokat.

Tudom, itt vagyok én is, szóval valamennyire én is fura "kell, hogy legyek", ami szerintem valamekkora mértékben igaz is lehet. Amiatt tuti, hogy a korosztályom nagyja, szerintem, sokkal produktívabban tölti a napját, mint én, aki képes itt, ezen az oldalon, sok időt tölteni.

aug. 6. 22:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Tetszik a kérdésed! És jogos😄😄
aug. 7. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!