Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt mindenki fura?

Itt mindenki fura?

Figyelt kérdés
Pár emberrel beszélgettem privátban is, hát kevés az, aki nem kattant valamennyire. Nyilván ebbe én is beletartozom. Miért lehet ez?
aug. 6. 15:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Attol fugg mirol beszlgettetek ?
aug. 6. 15:25
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem feltétlen, biztos van itt is aki normális.
aug. 6. 15:32
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Én normális vagyok. Vagy ki tudja..
aug. 6. 15:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én normálisnak tartom magam, de ez nem jelenti azt, hogy az is vagyok 😀
aug. 6. 15:54
 5/20 A kérdező kommentje:
3-4: Na hát ez az! Én eddig csak egy normálissal beszélgettem, de benne meg az a fura, hogy válaszolgat nekem. Van, akinek én írok először, van, aki nekem ír, ez vegyes.
aug. 6. 16:05
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a fura, hogy válaszol? Mi ezen a fura? Nem ez a normális?
aug. 6. 16:39
 7/20 A kérdező kommentje:
Vicc volt. Csak azért írtam, mert én is fura vagyok (valószínűleg), ezért meglepő, hogy ennek ellenére mégis válaszol. Aminek örülök persze.
aug. 6. 16:49
 8/20 anonim ***** válasza:
33%
Itt? Itt mindenki.
aug. 6. 16:50
 9/20 anonim ***** válasza:
48%
Régen találtam itt normális embereket. Ma már csak zakkantakkal hoz össze itt a sors. Ezt a felületet is ellepték a szerencsétlen lúzerek...
aug. 6. 16:54
 10/20 A kérdező kommentje:
9: hát akkor lehet, hogy mi is azok vagyunk. Mármint szerencsétlen lúzerek. Ami akár aggasztó is lehet bizonyos szempontból nézve. Nem tudom, mit lehetne ezzel kezdeni.
aug. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!