Mi lehet az oka annak ha egy emberrel mindenki előítéletes?
Velem is ezt csinálták, ki voltam közösítve, első osztálytól kezdve egyedül voltam mindig, így még koncentrálni sem tudtam a tanulásra, mert kinevetett mindenki, és a tanárok is kibeszéltek. Minden este sírva feküdtem, keltem.
Köszönöm nekik, mert ettől lettem erős.
Fogadd el a Sors ajandekat. Az ido,amivel megajandekoznak Teged,akik nem szolnak hozzad. Az ido megfizethetetlen kincs. Telefonon tudsz olvasni konyvet,amig ok felesleges trecselessel toltik az idejuket.
En pont ugyanigy voltam regebben,uzleti konyveket olvastam (azota is)kizarolag,mert sok penzt akartam keresni az eszemmel. Most az o jovedelmuk tobbszoroset keresem ossze. Siman kotok azota baratsagokat/haversagokat.
Minden idom a sporttal ,tanulassal es uzleti konyvek olvasasaval toltottem iskolas koromban. (Nem nagyon voltak barataim egyik osztalyban se,hiaba valtottam sokszor iskolat. )
Tudtam,h egyszer eljon az ido,, amikor masok fogjak keresni az en baratsagom ,de a legtobbet jo ideje leszelektalom. Inkabb dolgozok,magamat apolom,soortolok,illetve az olvasatlansaga miatt inkabb bulizni hivom ,h ne kelljen meghallgatnom a felszines mondanivalojukat. Kevesen tudjak felkelteni a figyelmem illetve fenntartani,h erdemesnek tarsam oket beszelgetesre. A legtobben szamomra unalmasak,erdemtelenek,h beszelgessek veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!