Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka annak ha egy...

Mi lehet az oka annak ha egy emberrel mindenki előítéletes?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban rengeteget bántottak a társaim az óvodában iskolában. Ki voltam utálva közösítve mindenki degradált és fizikailag lelkileg bántott. Egyedül voltam. Nagyon. Így nem tanultam meg kapcsolódni másokhoz. Felnőttként mindenkiből automatikusan ellenszenvet váltok ki ami miatt senki sem keresi a társaságomat. Esélyem sincs arra hogy megismerjenek és az alapján ítéljenek meg. Minden szünetet egyedül töltök a munkahelyén míg mindenki másnak van baráti köre vagy legalább egy személy társasága. Nekem nincs. Engem kerülni kell mert nem vagyok szimpatikus. Csúnyán néznek rám pofákat vágnak és a férfiak mind kezet fognak egymással de nekem egyik sem nyújtja. Átnéznek rajtam. A másik probléma hogy ezek miatt semennyire sem merek megpróbálni mások felé nyitni mert az elutasítást kapnám csak. A harmadik probléma hogy fogalmam sincs hogy kell az emberekkel kapcsolatot kialakítani de ahogy írtam is az előítélet miatt sok értelme nincs is hogy tudjam. Párom sincs. Ellenszenves vagyok a nőknek is. Magamra maradtam az életben teljesen kirekesztve. Olyan az életem mint egy magánzárka. Mit tehetnék? Miért lehet az hogy egy embert mindenki unszimpatikusnak tart noha még csak egy rosszat sem szólt. Vannak olyan férfiak akik egyáltalán nem rejtik véka alá hogy csak az etikai szabályzat miatt nem üt le. Pedig egy szót sem váltottunk így még csak esélye sem volt annak hogy okot adjak erre. Egyre közelebb kerülök ahhoz hogy a halált válasszam hogy elmeneküljek ebből a kilátástalanságból. Nagyon magányos vagyok és halvány remény sincs hogy jobb legyen minden
júl. 31. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
szeretnél beszélgetni ? írj rám .
júl. 31. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Amit tanácsolni tudok neked az az, hogy kezdj el edzeni és legyél erősebb fizikailag és mentálisan is. Szeretni így sem fognak, de ezt a grimaszolást, tiszteletlen viselkedést stb. több, mint valószínű, hogy abba fogják hagyni. Állj ki magadért, mert más nem fog érted.
júl. 31. 21:01
 3/10 A kérdező kommentje:
2#. Értem. Köszönöm. De miért van az hogy meg tudnának ölni úgy hogy közben egy szót sem váltottunk?
júl. 31. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hasonlítasz valakire akit utálnak, pl egy celeb. Külsőre van rajtad valami ami figyelemfelkeltő?
júl. 31. 21:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Semmi extra
júl. 31. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg van a megjelenésedben, kisugárzásodban valami, ami ezt előhozza. Én is hasonlóan jártam és járok ma is sokszor. Valahogy ez öntudatlanul jön az emberekből, szerintem ők se tudnák megmondani, hogy miért.
júl. 31. 22:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak ha velük tennék ugyanezt valószínűleg nekik is fájna és bele sem gondolnak abba hogy mit érez a másik emiatt. Annyit szajkózzák az emberek hogy ne a borító alapján ítéljék meg a könyvet meg hogy ne ítélj hogy ne itéltess. Mi is van akkor ezekkel?
júl. 31. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Velem is ezt csinálták, ki voltam közösítve, első osztálytól kezdve egyedül voltam mindig, így még koncentrálni sem tudtam a tanulásra, mert kinevetett mindenki, és a tanárok is kibeszéltek. Minden este sírva feküdtem, keltem.

Köszönöm nekik, mert ettől lettem erős.

aug. 1. 00:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Fogadd el a Sors ajandekat. Az ido,amivel megajandekoznak Teged,akik nem szolnak hozzad. Az ido megfizethetetlen kincs. Telefonon tudsz olvasni konyvet,amig ok felesleges trecselessel toltik az idejuket.

En pont ugyanigy voltam regebben,uzleti konyveket olvastam (azota is)kizarolag,mert sok penzt akartam keresni az eszemmel. Most az o jovedelmuk tobbszoroset keresem ossze. Siman kotok azota baratsagokat/haversagokat.

Minden idom a sporttal ,tanulassal es uzleti konyvek olvasasaval toltottem iskolas koromban. (Nem nagyon voltak barataim egyik osztalyban se,hiaba valtottam sokszor iskolat. )

Tudtam,h egyszer eljon az ido,, amikor masok fogjak keresni az en baratsagom ,de a legtobbet jo ideje leszelektalom. Inkabb dolgozok,magamat apolom,soortolok,illetve az olvasatlansaga miatt inkabb bulizni hivom ,h ne kelljen meghallgatnom a felszines mondanivalojukat. Kevesen tudjak felkelteni a figyelmem illetve fenntartani,h erdemesnek tarsam oket beszelgetesre. A legtobben szamomra unalmasak,erdemtelenek,h beszelgessek veluk.

aug. 1. 05:00
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Akinek ilyen volt a gyerekkora az akaratlanul torzít. Ha valaki úgy véli, hogy csúnyán néz rá, akkor egyből magára veszi. Ha valakik röhögnek, akkor tuti rajta röhögnek. Pedig sokszor észre sem veszik. Ha folyton figyeled a környezeted visszajelzését és mondjuk bámulod az embereket és furán nézel, akkor meg alapból is ezt váltod ki. Ráadásul barátságtalannak és ridegnek is tűnsz pont azért, mert félsz kapcsolatot teremteni. Azt kellene megvizsgálni, hogy te hogy viselkedsz egy adott szituációban és ahhoz képest az átlag ember hogyan viselkedik. Én így jöttem rá, hogy a saját viselkedésemmel generálom, hogy úgy állnak hozzám az emberek ahogy. Pl.Sokan azt hiszik, hogy utálom őket vagy van velük valami bajom, csak azért mert nem beszélgetek velük, csak köszönés szintjén vagyok a legtöbb emberrel.
aug. 1. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!