Hogy viselitek a külső alapú diszkriminációt?
Figyelt kérdés
aug. 6. 07:20
3/7 anonim válasza:
Mire keresel forrást? Én nagyon rosszul viselem. Az ok, ilyen a szemléletem, amit belém neveltek. A diszkrimináció vagy a tudatlanság mutatója, vagy a mocskos fajtájú haszonszerzési igényé.
7/7 anonim válasza:
Engem fiatalon nagyon megviselt, hogy ha hátizsákkal mentem be akár egy drágább boltba, (vagy akár anélkül is, csak látszott rajtam, hogy igen, tini vagyok) végig követett a biztiőr, gyakorlatilag teljesen rám tapadt. Emlékszem, hogy ezt utáltam. Mindig próbáltam akkor bemenni ilyen helyekre, amikor kisebb táska volt nálam, vagy szebben voltam felöltözve. Manapság már nem nagyon forul ez elő velem, most már csak azért diszkriminálnak néha, mert kistermetű nő vagyok. Mondjuk nem nézik ki belőlem, hogy el tudok cipelni dolgokat, és akkot tök kínosan kell elutasítanom férfiak segítségét... Tudom, hogy kedvességből csinálják, de azért nem érzem kényelmesnek, hogy a lépcső alján ki akarják kapni a kezemből a gurulós bőröndömet, hogy na majd akkor ők felviszik. Sajnos (nagyvárosban nőttem fel) nem bízok meg idegenekben csak úgy, mi garantálja, hogy nem fognak elfutni a cuccommal a lépcső tetejére érve? Lehet, hogy szürreális ez a gondolkodás, de hátha érthető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!