Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennyire felszínesek az emberek...

Ennyire felszínesek az emberek? A külső tényleg ennyire fontos?

Figyelt kérdés
A helyzet ami ezen elgondolkodott a következő: nem vagyok kifejezetten vonzó, ma is voltam a legjobb passzban és nem hoztam a legjobb formámat. Délután elmentem a mekibe ahol rendeltem egy tök alap menüt. A pultos egy fiatal srác volt, azt mondta nekem álljak félre, varjam meg a rendelésem. Az utánam következő lány szép arcú, jó testalkatú, csinosan felöltözött, mosolygós volt. Ő többet rendelt nálam, ráadásul kicsit extrább dolgokat is, mégis azonnal kiszolgálták. Tényleg ennyire előny ha valaki jól néz ki? A csúnyákat meg diszkriminálják?

2021. nov. 18. 19:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul attól a lánytól még elnézést is kért, hogy "sokat kellett várnia". Tőlem nem.
2021. nov. 18. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

Így van

Én is érzem. 21N, 89kg

2021. nov. 18. 19:20
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Van, aki igen, van, aki nem.

Amúgy nem az dönti el, kit tud először kiszolgálni, aki a pultban van. Ha a konyha még készít valamit a menüdhöz (hiába alap, nem feltétlen van pont készen belőle), akkor nem tudja összeszedni.

2021. nov. 18. 19:24
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
Mekkora disznóság az ilyen. -_-
2021. nov. 18. 19:25
 5/15 anonim ***** válasza:
42%
Igen, sajnos a mia embereknek az a legfontosabb hogy hogyan nèznek ki, hogy hàny követölyükvan meg tudom is èn majdnem mindenki a külső alapjàn ittèl ès ugy is bànik veled
2021. nov. 18. 19:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez létező dolog. :/ Megfigyeltem, hogy amikor csinosan, elegánsan vagyok felöltözve, sokkal udvariasabbak velem, más esetben semmibe vesznek. Valamennyire azért a határozottság, "kisugárzás" is számít, de a külső is elég fontos.
2021. nov. 18. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a része nem feltétlenül a külsőből adódik ám, hogy neked többet kellett várnod. Hiába semmi extrát nem rendeltél, lehet pont nem volt előkészítve hozzá valami és azért volt ez. Nem teheti meg, hogy téged nem szolgál ki időben, mert nem jössz be neki.

Az már más kérdés, hogy a másik lánnyal azért volt kedvesebb, mert szimpatikusabb volt neki, mint te. Ami már lehet a külsőségek miatt, de akár csak azért is, mert mosolygós volt, amire az emberek általában pozitívan reagálnak, kedvesebbek lesznek ők is.

2021. nov. 18. 19:26
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Semmi köze ennek a csinossághoz, ha a kiscsaj 2 sajtbureszt kért, ami gyártósoron készült, persze, hogy azonnal kiszolgálják...
2021. nov. 18. 19:49
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
De egyebkent meg ha ennyire zavar, oltozz csinosan, es el.van intezve.
2021. nov. 18. 19:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a mekiben az aki csinálja valakinek az ételt nem ugyan az aki felveszi a rendelést.

Sőt aki összerakja sem feltétlenűl az aki felveszi a rendelést és általában azt a rendelsét rakják össze, amit összetudnak.

Az meg egy teljesen normális dolog, hogy a mekiben azt mondják hogy állj félre és várj, főleg ha olyat kértél, amivel rögtön nem tudnak kiszolgálni.

A jelenség, amiről beszélsz mindenképpen létezik, de ez valószínűleg nem az volt.

2021. nov. 18. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!