Volt már olyan, hogy veszekedtetek eladóval vagy bolti ügyfélszolgálatossal? Ha igen, miért került erre sor?
Igen, előfordult.
alapvetően mert hazudtak
Én csak majdnem pultosokkal.
De általában pasikkal vagyok igy átveszik inkább ők a terepet mielott megfolytjuk egymást a kv-val igy mindenki csendben marad.
Pl ha megjelenek valahol már mennek azok hogy velem csak mert nő vagyok, pofavágások flegmázások az italomban van vmi úszó sz.r, nem tiszta a pohár, a pasimnak tokmindegy melyik milyen pasival megyek be)meg a sok s.ggnyalás etc.
En kb a pultosra is borítanám a poharam, ég a fejem hogy mindjárt kiverem a balhét, a pasik mindig helybol átlátják hogy a pultos alapbol köcsög velem, és diszkréten megoldanak gyorsan mindent pl kérnek másik italt kifizetik mindet inkább hogy duguljak el én is mega csaj is, és ne egy pultosszutykon múljon már az esténk.
Éttermekben javarészt hála a jóistennek pasipincérek vannak. Meg elenyészve nők. De jobb helyeken nem is ilyenek a csajok se velem. Nincsenek pofavágások szájhúzások. Nyugodtan tudok enni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!