Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, hogy veszekedt...

Volt már olyan, hogy veszekedtetek eladóval vagy bolti ügyfélszolgálatossal? Ha igen, miért került erre sor?

Figyelt kérdés
aug. 4. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
De még hányszor...
aug. 4. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, előfordult.

alapvetően mert hazudtak

aug. 4. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Sokszor. Teszkóban nem is egyszer: keresek valamit, nincs, megkérdezem van e raktáron, erre a válasz, hogy nem tudom és amúgy sincs ilyenekre időm, ott leordítom a nő fejét, 5 perc múlva van az a termék. Éttermekben ha mást hoznak ki szóvá teszem, de visszautasítom a korrekciót, inkább elmegyek onnét, mert nem akarok teleköpködött kaját enni.
aug. 4. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Én csak majdnem pultosokkal.

De általában pasikkal vagyok igy átveszik inkább ők a terepet mielott megfolytjuk egymást a kv-val igy mindenki csendben marad.

Pl ha megjelenek valahol már mennek azok hogy velem csak mert nő vagyok, pofavágások flegmázások az italomban van vmi úszó sz.r, nem tiszta a pohár, a pasimnak tokmindegy melyik milyen pasival megyek be)meg a sok s.ggnyalás etc.

En kb a pultosra is borítanám a poharam, ég a fejem hogy mindjárt kiverem a balhét, a pasik mindig helybol átlátják hogy a pultos alapbol köcsög velem, és diszkréten megoldanak gyorsan mindent pl kérnek másik italt kifizetik mindet inkább hogy duguljak el én is mega csaj is, és ne egy pultosszutykon múljon már az esténk.

Éttermekben javarészt hála a jóistennek pasipincérek vannak. Meg elenyészve nők. De jobb helyeken nem is ilyenek a csajok se velem. Nincsenek pofavágások szájhúzások. Nyugodtan tudok enni.

aug. 4. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt ilyen. Nem volt áruelválasztó, én olyan 20-30 cm távra tettem a cuccaim az elöttem lévőtől, akivel nagyon dumált a kasszás, nem figyelt, erre lehúzta a motyómat a máséval együtt. Stornózni kell ilyenkor, ami eléggé megakaszt mindenkit, aztán a saját figyelmetlenségét ram akarta tolni, hogy en vagyok a hibás. Hát elküldtem az anyjába. Inkább megállapodtam az elöttem lévővel, hogy kifizetem a részem. Többet se mentem abba a boltba, mert ezen kívül rohadt volt a zöldség is a tálcában.
aug. 5. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!