Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz hogy férfiként önbizalom...

Gáz hogy férfiként önbizalom hiányban szenvedek? 18/f

Figyelt kérdés
Nem voltam mindig ilyen, pár éve még tele voltam önbizalommal. Azóta van amióta elváltak a szüleim, 4 éve folyamatos lejt menetbe vagyok. Már nincs társasági életem se, se munkahelyem, nincs senki akivel beszélgetni tudnék. Tudom most könnyű azt mondani hogy lépjek túl és járjak el valahova, de nem engedhetem meg magamnak mert fogy a tartalék pénzem
aug. 4. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem, sokak élnek még ezzel a problémával.

Nem is úgy mondanám, hogy "gáz", viszont én inkább abban látom a problémát, hogy így elengedted magad ("nincs társasági életem se, se munkahelyem")

aug. 4. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz elmejetsz ingyen is szakrendelésben.

Az nem gáz amúgy, hogy ffiként ebben vagy. Viszont magy baj, ha ennyire kihat az életedre.

aug. 4. 19:22
 3/5 Noren1989 ***** válasza:

Nem férfi vagy te, még csak fiú.

Ez ne aggasszon.

Amint elfogadod, h a te életed te irànyítod, nem màsok,lehet nyert ügyed. Míg màsok, anyuék miatt picsogsz, addig nem.

aug. 4. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as nem ők irányítják! 3 fele szakadt a családom, nem sok segítséget kapok pszichésen tőlük. Ez régen nem így volt, bármikor ha volt valami problémám akkor próbáltak segíteni
aug. 4. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
De nem a szüleimet okolom hogy így alakult az életem mert eltartottak, felneveltek mégha el is váltak, de azzal nem túlzok hogy amióta elváltak máshogy állnak hozzám
aug. 4. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!