Miért van ez, velem van a baj?
Sziasztok!
Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy nem érdekel senki igazán, csak azt akarom hogy őket érdekeljem, de ez nem is teljesen így van.
Többször előfordult már, hogy találkozom egy fiúval, akkor nem kelti fel az érdeklődésem, ezért elmondom neki őszintén hogy nem fog működni, makd ezután ha látom hogy továbblépett, más lánnyal van foglalkoztat az egész, ez abból is biztosan kiderül hogy most ide írok :)) Olyan is volt akivel többször, legalább 3szor eljátszottam ezt és tudom csúnya sőt undorító dolog, de nem tudom miért van ez, mi lehet az oka.....
Azt érzem hogy az első nagy szerelmem után senki nem tud annyira megfogni, de valami mégis van bennük... Velem van a baj?
23/L
Én is úgy érzem, hogy az első nagy szerelmeden nem sikerült még teljesen tovább lépned (esetleg félsz is valamennyire az elköteleződéstől), de az előbbit a saját magad érdekében is jó lenne minél hamarabb megtenni. Bár ez pont nem olyan dolog, ami varázsütésre megy - tapasztalat. Szóval, a többiekhez hasonlóan, én is azt mondanám, hogy keress fel egy szakembert, amilyen hamar csak tudsz. Ezt azért mondom, mert mostanság nagyon, de nagyon be vannak telve, és nincs hozzájuk hamar időpont, vagy épp semekkora kapacitás nincsen újabb páciensre.
Addig esetleg érdemes lenne naplót vezetned, ahol kiírod magadból az ilyen történéseket, az akkor megjelenő gondolatokat. Nagyon sokat tudnak segíteni. Régen volt 1-2 ilyesmi alkalmazás is, de nem tudom, mennyire lehetnek biztonságosak, hogyan bánnak a beléjük vitt adatokkal, infókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!