Miért van ez, velem van a baj?
Sziasztok!
Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy nem érdekel senki igazán, csak azt akarom hogy őket érdekeljem, de ez nem is teljesen így van.
Többször előfordult már, hogy találkozom egy fiúval, akkor nem kelti fel az érdeklődésem, ezért elmondom neki őszintén hogy nem fog működni, makd ezután ha látom hogy továbblépett, más lánnyal van foglalkoztat az egész, ez abból is biztosan kiderül hogy most ide írok :)) Olyan is volt akivel többször, legalább 3szor eljátszottam ezt és tudom csúnya sőt undorító dolog, de nem tudom miért van ez, mi lehet az oka.....
Azt érzem hogy az első nagy szerelmem után senki nem tud annyira megfogni, de valami mégis van bennük... Velem van a baj?
23/L
Te olyan mintha ruletteznél...de ez nem az.
De legalább őszinte vagy.
De kb. mindenki ezt csinálja ha ismerkedik...
Egy idegen emberről még is mit lehet tudni, aki tényleg új és idegen?
Semmi azon kívül, hogy tetszik e vagy sem.
Sajnos kicsit meg kell ismerni a másikat, hogy el lehessen dönteni akarjuk e folytatni vagy sem.
Neked sem sikerül elsőre ahogy sokaknak sem.
Van aki 20 emberrel megismerkedik míg a megfelelőre rátalál.
Én te vagyok. Addig kell valaki - de addig viszont nagyon, mindennél jobban kell - amíg nem lesz az enyém, de onnantól, hogy tudom, hogy szeret, elkezd unalmassá válni az egész, és úgy érzem, hogy most akkor, ha nem lépek semmit, életem végéig ez lesz, és ez fullasztó, szóval vagy szabotálom a kapcsolatot, vagy véget vetek neki én gyorsan.
Tudom, hogy ez nincs rendben, nem normális (te úgy fogalmaztál, hogy undorító, és bőven megállja a helyét az én esetemben legalább is), szóval addig nem is randizok senkivel, amíg ezt nem raktam helyre magamban. Utolsóval egyetértek, terápia mindannyiunkra ráférne, csak rohadt drága, és én pl. jelenleg nem találok olyan szakembert, akinek lenne kapacitása még egy kliensre, szóval szopó eléggé.
6os koszonom szepen, elgondolkozom egy pszichológuson minimum, hátha.... neked pedig kitartast ha meg mindig ebben az allapotban vagy benne
7es :)) hat akkor ismerős a helyzet, ugyan így vagyok vele, amíg meg nem szerzem iszonyatosan kell aztán már nem érdekel annyira, ezért is írtam hogy valószínűleg csak azt akarom, hogy engem akarjanak, ahogy valószínűleg te is..
Ez OK hogy részben sérüléstől van, de egy része viszonylag természetes is: ez a "halo effektus" vagy "dicsfény effektus". Nőkre jellemzőbb, de férfiakra is igaz valamennyire.
Egyszerűen fogalmazva egy olyan férfi mindig sokkal vonzóbb akikről látod hogy más nők vonzónak találják. Ezt az evolúció alakította így. Ha más nők hajtanak egy férfira, akkor biztos tudnak valamilyen rejtett értékéről amiről te nem.
És fordítva is igaz: az olyan férfi aki túlságosan is hajt rád az kevésbé lesz vonzó, mert biztos egy rejtett hibája miatt tart téged túl értékesnek magához képest.
Amíg a pasi az elején nem kelti fel az érdeklődésedet, addig az utóbbi játszik, amikor mással látod akkor már dicsfényben látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!