Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok nő mièrt nem szeretnè, ha...

Sok nő mièrt nem szeretnè, ha egy fèrfi bele làtna a fejèbe mint egy mentalista?

Figyelt kérdés

Nem règ làttam Danny Bluet a tv-ben ès mondta, hogy kb a nők 50 szàzalèka, nem akar vele kapcsolatot mert attòl fèlnek, hogy bele làt majd a fejükbe.

Szàmomra ez azèrt fura mert ha èn jò szàndèkù vagyok ès nem titkolok semmit akkor mitől kène tartanom??

Viszont sok nő nagyon nem akarja, hogy bele làssanak a fejèbe ès szerintem ez nem vèletlen.

2023. dec. 13. 08:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te sem akarnád, hogy más nők/férfiak lássanak a fejedbe.

De persze ez csak felvetés mert ilyesmi nincsen.

2023. dec. 13. 08:02
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
A legtöbb embernek fájdalmas, - de minimum kínos, - ha körbeállják néhányan, miközben fel van nyitva a koponyája. Még csak nőnek sem kell ehhez lennie!
2023. dec. 13. 08:14
 3/17 anonim ***** válasza:
4%
Sok esetben még maguk sem tudják, hogy mit akarnak - akár a következő öt percben! Nem csak nők vannak ilyenek, - a félreértések elkerülése végett!
2023. dec. 13. 08:15
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a fejbe látást a figyelmességre értik, arra hogy mennyire figyel a férfi mit szeret a nő és mik az igények. Szóval a férfi magától is tudja hogy mire vágyik.
2023. dec. 13. 08:16
 5/17 anonim ***** válasza:
29%
Téged nem frusztrálna, ha valaki előre megjósolná a szavaidat, reakcióidat, tetteidet? Emberismeretben elmélyedt személyek társaságában előfordul (ez az, ami a legközelebb áll a "mások fejébe látás"hoz), és mindegyikre rászólok, hogy ne elemezzen engem, ne jósolgassa a reakcióimat, mert ha ennyire jól ismer, akkor nincs is rám szüksége, nélkülem is mindent tud rólam, oldja meg egyedül a párbeszédeinket is.
2023. dec. 13. 08:21
 6/17 A kérdező kommentje:

Engem fèrfikènt nem zavarna, ha bele làtna a pàrom a fejembe, sőt.

A legnagyobb szerelmemben pont ezt tetszett, hogy sokszor nem kellett kimondanunk dolgokat mert rànèztünk egymàsra ès tudtuk, hogy mit gondol a màsik. Pl rendszeresen megèreztem, hogy mikor fog ìrni ès 5 percen belül ìrt is. Szàmomra ez pozitìv volt mert egy hullàmhosszon voltunk.

Nem èrtem, hogy sok ember ezt mièrt negatìvumkènt èli meg.

2023. dec. 13. 08:28
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, ha látnák a gondolataimat, szerintem engem borzasztana el, a férfiaknak milyen gondolatai vannak a nőkről.
2023. dec. 13. 08:40
 8/17 anonim ***** válasza:
2%

Mivel a nők zömének a személyisége a szaréval egyenlő kb, érthető, hogy nem akarják, hogy beléjük lássanak.

Egoista, nárcisztikus, elkényeztetett, végtelenül hibáztató, kétszínű, számító, sunyi, stb....

Némi élettapasztalattal ezek derülnek ki, fiatalon még a nemtudás, tapasztalatlanság miatt csak a rózsaszín köd van, meg az értetlenkedés a kapott reakciókra.

2023. dec. 13. 09:41
 9/17 anonim ***** válasza:
94%

A "Mi kell a nőnek" erről szólt. Ott is nagyrészt rosszul sült el.

Szerintem amúgy a párod belelát a fejedbe és nem tetszik neki, hogy a volt barátnőd tulajdonságait keresed benne, meg nem őt nevezed a nagy szerelmednek.😕

2023. dec. 13. 09:50
 10/17 Metionin ***** válasza:
Szerintem senki se szeretné. A gondolatok magánügy.
2023. dec. 13. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!