Sok nő mièrt nem szeretnè, ha egy fèrfi bele làtna a fejèbe mint egy mentalista?
Nem règ làttam Danny Bluet a tv-ben ès mondta, hogy kb a nők 50 szàzalèka, nem akar vele kapcsolatot mert attòl fèlnek, hogy bele làt majd a fejükbe.
Szàmomra ez azèrt fura mert ha èn jò szàndèkù vagyok ès nem titkolok semmit akkor mitől kène tartanom??
Viszont sok nő nagyon nem akarja, hogy bele làssanak a fejèbe ès szerintem ez nem vèletlen.
Szerintem te sem akarnád, hogy más nők/férfiak lássanak a fejedbe.
De persze ez csak felvetés mert ilyesmi nincsen.
Engem fèrfikènt nem zavarna, ha bele làtna a pàrom a fejembe, sőt.
A legnagyobb szerelmemben pont ezt tetszett, hogy sokszor nem kellett kimondanunk dolgokat mert rànèztünk egymàsra ès tudtuk, hogy mit gondol a màsik. Pl rendszeresen megèreztem, hogy mikor fog ìrni ès 5 percen belül ìrt is. Szàmomra ez pozitìv volt mert egy hullàmhosszon voltunk.
Nem èrtem, hogy sok ember ezt mièrt negatìvumkènt èli meg.
Mivel a nők zömének a személyisége a szaréval egyenlő kb, érthető, hogy nem akarják, hogy beléjük lássanak.
Egoista, nárcisztikus, elkényeztetett, végtelenül hibáztató, kétszínű, számító, sunyi, stb....
Némi élettapasztalattal ezek derülnek ki, fiatalon még a nemtudás, tapasztalatlanság miatt csak a rózsaszín köd van, meg az értetlenkedés a kapott reakciókra.
A "Mi kell a nőnek" erről szólt. Ott is nagyrészt rosszul sült el.
Szerintem amúgy a párod belelát a fejedbe és nem tetszik neki, hogy a volt barátnőd tulajdonságait keresed benne, meg nem őt nevezed a nagy szerelmednek.😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!