Sok nő mièrt nem szeretnè, ha egy fèrfi bele làtna a fejèbe mint egy mentalista?
Nem règ làttam Danny Bluet a tv-ben ès mondta, hogy kb a nők 50 szàzalèka, nem akar vele kapcsolatot mert attòl fèlnek, hogy bele làt majd a fejükbe.
Szàmomra ez azèrt fura mert ha èn jò szàndèkù vagyok ès nem titkolok semmit akkor mitől kène tartanom??
Viszont sok nő nagyon nem akarja, hogy bele làssanak a fejèbe ès szerintem ez nem vèletlen.
Szerintem nem csak a nők.
Az embernek szüksége van magánszférára. Igen, még kapcsolaton belül is.
Képzeld el milyen hisztis pcsának tartanál egy nőt, ha ő hisztizne ezen."ugjuuuuuuuuuu a férfiak DISZNÓK mert kellemetlenül érzik magukat ha nem lehet magánszférájuk, biztos mindegyik GONOSZ és CSALFA"
Na pont ilyen olvasni ezt a kérdést.
Képzeld el, hogy apáddal/férjeddel/haverral elsétálsz egy általános iskola mellett, és látod a gondolataiban, ahogy gyerekeket dug.
Mondjuk amúgy is tudjuk, hogy ez megy ott, nem titkolják.
"Viszont sok nő nagyon nem akarja, hogy bele làssanak a fejèbe ès szerintem ez nem vèletlen."
Persze.Hogyan csalja meg akkor a barátját,ha az ismeri a jeleket? Vagy aki a pénzre megy,vagy egyéb módokon akarja irányítani,manipulálni a férfit? Ezekben a nők elég jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!