Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok nő mièrt nem szeretnè, ha...

Sok nő mièrt nem szeretnè, ha egy fèrfi bele làtna a fejèbe mint egy mentalista?

Figyelt kérdés

Nem règ làttam Danny Bluet a tv-ben ès mondta, hogy kb a nők 50 szàzalèka, nem akar vele kapcsolatot mert attòl fèlnek, hogy bele làt majd a fejükbe.

Szàmomra ez azèrt fura mert ha èn jò szàndèkù vagyok ès nem titkolok semmit akkor mitől kène tartanom??

Viszont sok nő nagyon nem akarja, hogy bele làssanak a fejèbe ès szerintem ez nem vèletlen.

2023. dec. 13. 08:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csak a nők.

Az embernek szüksége van magánszférára. Igen, még kapcsolaton belül is.

2023. dec. 13. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld el milyen hisztis pcsának tartanál egy nőt, ha ő hisztizne ezen."ugjuuuuuuuuuu a férfiak DISZNÓK mert kellemetlenül érzik magukat ha nem lehet magánszférájuk, biztos mindegyik GONOSZ és CSALFA"

Na pont ilyen olvasni ezt a kérdést.

2023. dec. 13. 14:07
 13/17 A kérdező kommentje:
12# itt egy ember hisztizik ès az te vagy.
2023. dec. 13. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Képzeld el, hogy apáddal/férjeddel/haverral elsétálsz egy általános iskola mellett, és látod a gondolataiban, ahogy gyerekeket dug.

Mondjuk amúgy is tudjuk, hogy ez megy ott, nem titkolják.

2023. dec. 13. 23:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Èn örülnèk ha lenne ilyen kèpessègem mivel engem mindig az igazsàg èrdekel.
2023. dec. 15. 13:35
 16/17 anonim ***** válasza:
3%

"Viszont sok nő nagyon nem akarja, hogy bele làssanak a fejèbe ès szerintem ez nem vèletlen."

Persze.Hogyan csalja meg akkor a barátját,ha az ismeri a jeleket? Vagy aki a pénzre megy,vagy egyéb módokon akarja irányítani,manipulálni a férfit? Ezekben a nők elég jók.

2023. dec. 15. 19:16
 17/17 A kérdező kommentje:
16# Igen pont ezèrt nem akarjàk, hogy bele làssanak a fejükbe, de ezt soha nem fogjàk bevallani
2023. dec. 18. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!