Hogyan reagálnál?
Megbesztem egy barattal, hogy ketten elmegyunk nyaralni.
Hetek óta szervezzuk, tervezzuk, mikor milyen program, mikor mit csinalunk.
Minden leegyeztetve, szallasok lefoglalva.
Majd a nyaralas kozepen kozli, hogy, 1.5 nappal előtte, hogy szerdán más progija van mással. Talaljak ki magamnak valamit, hogy mit csinálok -en oda nem mehetek.
Szerintem abszolút inkorrekt. Nem lenne semmi bajom, ha a szervezéskor ezt közli, hogy neki kellene egy nap mással stb stb. vagy a nyaralas elején, amikor még lehet módosítgatni a szállásnál stb.
Lehet, hogy ő is most tudta meg.
Én nem csinálnék ebből ekkora ügyet, mert szeretek egyedül lenni és egy nap nem a világ.
Nem most tudta meg, hanem már szervezte egy ideje.
Nem vészhelyzet.
Az lett volna az egyenes dolog a részéről, ha már a szervezés alatt elmondja ezt neked, nem pedig ennyire későn.
Nekem is nagyon rosszul esne ez. Ha időben szólt volna, akkor kitaláltam volna valamit helyette, arra az időre, vagy máshogy szerveztem volna dolgokat.
Elmennék arra a programra, amit eredetileg szerveztem, a barát nélkül.
Valóvan nem korrekt, hogy tudta, hogy lesz egy ilyen, és ha jól értem, nem az van, hogy ott ismert meg valakit és spontán kialakult, vagy ilyesmi, hanem már rég tudja. De ez ne gátoljon meg abban, hogy jól érezd magad. Menj ki a strandra, menj el abba a múzeumba, étterembe, vidámparkba, menj el arra a túrára, nem tudom, mi volt a ter aznapra, de hidd el, találsz majd társaságot az eredeti programhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!