Szerinted hány éves lehet a leírtak alapján ez az ember?
Figyelt kérdés
Negatívumok: -Egyedül nehezen veszi rá magát a bevásárlásra, több órákat vár arra, hogy valaki vele menjen.
- Szereti a szabadságát, a hobbijait, a barátaival lenni, de a tanulást hanyagolja, nem érdekli.
- Ha valamit szeretne, akkor azt kiharcolja magának, hogyha azzal a másiknak lelki fájdalmat is okoz.
- Ha féltékeny, hisztiroham tör ki rajta ( sír, bunkó megjegyzéseket tesz) vagy a másik háta mögött mond negatív megjegyzéseket.
Pozitívumok:
- Szívesen kölcsön/ajándékba ad dolgokat, akár pénzt,akár bármi mást.
-Házimunkában segítőkész
- Megvan a véleménye a dolgokról, jól el lehet vele beszélgetni.
- Humoros
aug. 1. 11:05
A kérdező szavazást indított:
7-10
11-14
15-17
18
19-21
22+
13 szavazat
3/10 anonim válasza:
Amiket leírtál az nem életkorfüggő. Lehet ilyen tulajdonsággal rendelkező ember akár 50 éves is.
5/10 anonim válasza:
Ez személyiségfüggő. Van, aki egész életében ilyen. De alapvetően kiskamasz korban kezdődik, tetőzik valahol 14-15 éves kor körül, aztán szerencsésebb esetben mérséklődik a dolog és lecseng.
7/10 anonim válasza:
Mindenképp gyerek, de legalábbis gyerekes. Ezt az állapotot legtöbben 17 éves korukra kinövik, de van ilyen 20 éves is, de abban a korban már ritka.
8/10 anonim válasza:
10-100 között. Én 30 fölött sem vagyok különb.
9/10 Noren1989 válasza:
7 és 70közt valahol.
Sok a gyermekded vonàsa.
10/10 A kérdező kommentje:
A szavazók nagyrésze eltalálta, az illető 15-17 év közötti. Én gyerekesnek látom az illetőt, ő érettebbnek állítja be magát a korához képest. Kíváncsi voltam, hogy mások a leírtak alapján hogy látják ezt.
aug. 1. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!