Hogyan szokjak le erről?
26 évesen még eszem a fikám. Van kis orrsövényferdülés, meg retenciós ciszta az orrüregemben ha jól emlékszem, így egyrészt sokszor nem kapok rendesen levegőt, tehát mennem kell takarítani, (és néha automatikusan el is fogyasztom) az a ciszta meg szerintem termel folyadékot vagy anyagot.
Szóval gyenge sokszor a szellőzés.
Kérdés hogy hagyjam abba ezt a szokást? Általában az ágyam pár nap után tele van száraz fikával, mert álmomban muszáj túrnom hogy kapjak levegőt. Lehrt félig magamnál vagyok, nem tudom. De ez ilyen.
Egyszer középsuliban a csajom ahogy az arca az ágyon volt, véletlenül a szájába ment egy és kérdezte hogy mi a franc ez fika?
Hú b+, semmitől nem undorodom annyira, mint a száraz fikától. A saját gyerekem orrából öklendezve turálom ki.
Nekem is vannak gusztustalan szokásaim (nem rêszletezném), de önuralom az egész. Ne csináld.
Amikor kiszeded az orrodból papírzsepibe tedd
Vagy fujd ki az orrod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!