Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szokjak le erről?

Hogyan szokjak le erről?

Figyelt kérdés

26 évesen még eszem a fikám. Van kis orrsövényferdülés, meg retenciós ciszta az orrüregemben ha jól emlékszem, így egyrészt sokszor nem kapok rendesen levegőt, tehát mennem kell takarítani, (és néha automatikusan el is fogyasztom) az a ciszta meg szerintem termel folyadékot vagy anyagot.

Szóval gyenge sokszor a szellőzés.

Kérdés hogy hagyjam abba ezt a szokást? Általában az ágyam pár nap után tele van száraz fikával, mert álmomban muszáj túrnom hogy kapjak levegőt. Lehrt félig magamnál vagyok, nem tudom. De ez ilyen.

Egyszer középsuliban a csajom ahogy az arca az ágyon volt, véletlenül a szájába ment egy és kérdezte hogy mi a franc ez fika?

2024. júl. 31. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lefekvés előtt fújj bele tengervizes orrspray-t és fújd ki alaposan. Nekem csak ez segít, hogy éjjel is kapjak rendesen levegőt, mert mindig tele van az orrom száraz akármivel. Ha sokat piszkálod kézzel begyulladhat.
2024. júl. 31. 00:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Hú b+, semmitől nem undorodom annyira, mint a száraz fikától. A saját gyerekem orrából öklendezve turálom ki.

Nekem is vannak gusztustalan szokásaim (nem rêszletezném), de önuralom az egész. Ne csináld.

2024. júl. 31. 01:00
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Aztakrva bazdmeg
2024. júl. 31. 01:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Amikor kiszeded az orrodból papírzsepibe tedd

Vagy fujd ki az orrod

2024. júl. 31. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Tengervizes orrspray nekem is nagyon sokat segít, mert sokat és könnyen dugul az orrom. Van egy Stérimar nevű, ez kifejezetten kíméletesnek tűnik. Érdemes lenne valamilyen hasonlót kipróbálni, meg egy pici önuralom is fontos lenne.
2024. júl. 31. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!