Mi az számodra a mai világban, amivel egyáltalán nem tudsz azonosulni?
A hype. Hogy valaki százezreket költ arra, hogy megvegyen valami szart, vagy elmenjek Téjlorszvift vagy Azárea koncertre csak azért, mert ott KELL lenni.
Félreértés ne essék, nekem is vannak hobbijaim, meg dolgok, amiket szeretek és arra költök. De nem azért, mert mindenki más is, közben meg nem érdekel annyira.
Ezekkel a mai angol szlengekkel. Mikor csak úgy, minden különösebb ok nélkül kicserélnek szavakat angolra a beszédükben. Ha ilyen társaságába kerülök, teljesen kívülállónak érzem magam. Nem azért, mert nem értem. Például a legjobb barátnőm angoltanár, évekig élt Angliában és az USA-ban is, de sosem beszélt így. Ez csak egy idióta divat...
Meg a gyerekeket sajnálom nagyon, hogy annyira korán kell felnőniük, túl korán kerül be az életükbe a szexualitás (nem konkrétan a szex), hogy jól kell kinézni, stb. Meg hogy csak a drága dolgok tetszik őket boldoggá, a drága telefon, a többezer forintos üdítő, meg hatvanezres cipő.
"A háziállatok elkényeztetésével"
Számomra ez érdekes dolog.
Régen engem úgy neveltek, hogy az állat az "háziállat" aminek kint a helye, meg moslékot eszik meg mit tudom én. Aztán utólag belegondolva, bottal verném el anyámat, apámat, nagyszüleimet azért, ahogy az állatokkal bántak.
Pont ezzel úgy vagyok, hogy inkább legyen valakinek egy állat családtag, minthogy társadalmi kényszerből gyereket vállaljon aztán gyűlölje egész életében.
Én a fene nagy elfogadós, woke, nemsemleges világgal.
Félre ne értsetek, nem ítélem el a másságot, amíg az normális keretek között marad a 4 fal között, nem ítélek el senkit amíg elfogadja az adott ország szabályait bevándorlóként, nem röhögök ki senkit testi hibája, súlya, stb miatt.
De azt se kelljen már lenyomni mindenki torkén, hogy minden hülyeség rendben van és természetes.
10-es:
Istenem,te aztán nagy koponya lehetsz.Meg se értetted,hogy miért írtam le azt az idézetet,és lefogadom,fogalmad nincs,ki az a Popper Péter.A kötekedéshez értesz,az önbírálathoz már kevésbé,és pont ez az,amiről írtam.Ideje lenne a saját hibáiddal foglalkozni a másé helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!