Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért látni nőktől ennyi...

Miért látni nőktől ennyi kávés posztot a közösségi médiában?

Figyelt kérdés

Ezt miért csinálják?

Kávé előtt ilyenek meg olyanok. Ne szóljunk hozzájuk...stb

Mit akarnak ezzel hangsúlyozni?

Vagy mit kompenzálnak?

júl. 30. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Keveset?

Semmit. Szimplán ezt a 40-50+ korosztály teszi ki mert látnak benne vmi vicceset ami “jujj de eeeen”.

júl. 30. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
"ők mind egyéniségek"
júl. 30. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Nem akarnak hangsúlyozni semmit és nem kompenzálnak semmit. Egyszerűen a kávézás ilyen standard téma az ember életében.
júl. 30. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Ez csak ilyen divat poén, ne láss bele többet. Mint az, hogy ha meglátsz egy pókot, rá akarod gyújtani az egész lakást... De a kávés poszt tényleg inkább az idősebbekre jellemző.
júl. 30. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
na vajon mit?
júl. 30. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Tudom mire gondolsz. Szerintem nagyon eroltetettek ezek a posztok. Kavezni vhogy olyan menő meg igen, a hercegkisasszonyhoz nem lehet szolni se a reggeli kaveja elott. szanalmasak.
júl. 30. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

Az intelligencia legnagyobb ismertető jele hogy valaki bizonyos emberek (nők, kisebbségek, szegények, rondák, kövérek, bármilyen nem szimpatikus, lenézett közösség) szokásaihoz kritikusan, negatívan, sőt, támadóan áll hozzá.

Az intelligens személy szerint ezek az emberek nyilván csak azért csinálnak valamit mert vagy lelkileg, vagy szellemileg nem érnek fel hozzá, kompenzálnak valamit, buták, rosszak.

Nagyon okosnak tűnsz ettől a hozzáállástól, és gondolom az is vagy...

Amúgy nem értem hogy mi nem klikkel; ez csak egy apró, hülye vicc ami összeköti a produktív, dolgos embereket, akik előtt egy hosszú nap áll.

Kb olyan mint a proli férfiaknak a söröző humor; az olyasmi hogy "végre megtaláltam mi a legjobb kísérő a sör mellé: még egy sör🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣"

júl. 30. 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

#6:

A szánalmas az te vagy, mert annyi eszed sincs, hogy ezekről a posztokról leiratkozz, mert muszáj mindig valami picslicsáré dolog miatt szidalmaznod a nőket, ugye, incelke.

júl. 30. 21:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy iratkoznek le, tolja az arcomba keretlenül a felület. Tovabba az ismerőseim közt is van ilyen, van amelyik az önmaga jellemzesebe oda irja hogy coffee addict 🤦 mint marha fontos tulajdonsag.. Ja es nő vagyok.
júl. 31. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!