Ezt első randikon, annyiszor feltettek nekem a nők.
Sose tudtam erre jó választ adni, mert nincs rá válaszom.
Én azok kevesek egyike vagyok akit a pénz nem motivál.
Van egy kis lakásom ( nem kell nagyobb lakás,nem kell ház helyette)
Van egy 22 éves suzukim,nem kell helyette új autó.
Boldog vagyok és szeretnék életem végéig boldog lenni
Hogy tudjak szeretni es hogy szeressenek.
Ezt mai vilagban kutyanak hivjak. :)
Elsőnek mondom, ugyan ez vagyok csak nem 22 éves suzukival hanem 28 éves más márkájú autóval amit alig használok mert BKV olcsóbb.
Anyagilag én is meg vagyok elégedve annak ellenére hogy nincs habzsi-dőzsi életmódom. De nem is vonz.
A probléma veled ott van hogy szavaid alapján ennél többre nem vágysz. Sőt lehet hogy vágysz, viszont csak az anyagiak jutnak eszedbe a kérdés hallatán, ami megint probléma. Attól hogy saját ház megvan, anyagiak nem nagyon járják az agyam nap mint nap, nem vágyok több materiális dologra, még vannak céljaim és vágyaim. Szeretnék családot alapítani. És még inkább szeretnék olyan szintű programozási tudásra szert tenni hogy komoly világ méretű projektekhez adjak hozzá amit emberek ezrei használnak. Esetleg sajátba kezdjek. Jó lenne látni valamit az emberek gépén, legyen az bármilyen hasznos szoftver, és arra gondolni hogy ehhez valami érdemit tettem hozzá. Akkor is ha anyagi hasznom nincs belőle. Ezért tanulok sokat. Esetleg egy könyvet szeretnék még írni.
Biztos vannak neked is ilyen jellegű vágyaid. Nem kell hogy ez vagy teljesen hasonló legyen. De biztos vagyok benne, hogyha arra kellene gondolni mivel töltenéd munka helyett szívesen az idődet vagy mire néznél büszkén miután kész van, te is tudnál mondani valamit. Ha csak mondjuk jó fafaragó szeretnél lenni az is valami ami felé lehet törekedni és nem csak élni bele a hétköznapokba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!