Ezen a fórumon miért szólják meg egyből a prolizókat?
Figyelt kérdés
Azért mert nem pontosan használja ezt a kifejezést? Vagy azért, mert aki ezt teszi, alaptalanul sérteget és lenéz másokat? Tényleg nem létezik nálunk ez a jelenség?júl. 30. 13:30
1/9 anonim válasza:
Mert unalmas hogy pár user szerint már minden és mindenki "proli".
2/9 anonim válasza:
Nem a prolizókat, hanem a minősítgető, arrogáns, kötekedő viselkedést szólom meg. Az, hogy prolizik, vagy hülyézik, nekem majdnem mindegy.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez is ilyen általános jelző itt ezen a fórumon, mint az hogy nárcisztikus?
júl. 30. 13:35
4/9 anonim válasza:
A világon összesen nem él annyi nárci, pszichopata, meg proli mint ahány kérdés van róluk itt naponta kb...
5/9 anonim válasza:
"Akkor ez is ilyen általános jelző itt ezen a fórumon, mint az hogy nárcisztikus?"
Kb.
6/9 anonim válasza:
Igen, azért. Mert a mai vilàgban képesek vagytok mindenkire ràhúzni ezt a jelzőt aki nem tetszik. Unalmas, és emiatt nem is jelent semmi többet mint a munkàsosztàly kontraproduktív leszólàsàt. Egymàsnak ellentétes dolgokért is képesek vagytok ràaggatni a màsikra a jelzőt. Aki ezt hasznàlja màr komolyan se tudom venni. De biztos vagyok benne hogy nektek màr ez is prolis.
7/9 anonim válasza:
Azért, mert a magadfajták már azt is leprolizzák, aki egy Alpha Industries dzsekiben merészel sétálni az utcán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!